Bούλα: Αλλάζει θέση η λαϊκή αγορά




Με απόφαση της διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής, η λαϊκή αγορά της Πέμπτης, στη Δημοτική Ενότητα Βούλας θα μετακινηθεί, από την Οδό Ιωάννου Μεταξά στην Οδό Παπάγου, (από τη συμβολή με την οδό Πόρου έως την οδό Ίριδος) από τις 11 Φεβρουαρίου για έξι μήνες.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 Ο αρχικός σχεδιασμός, βάσει σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ήταν να μετακινηθεί η Λαϊκή Αγορά από την αρχή του έτους, αλλά λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών της Περιφέρειας, δημιουργήθηκε μια καθυστέρηση περίπου σαράντα ημερών. Τελικά με την 1687/13/8/2015 απόφαση της Περιφέρειας Αττικής εγκρίθηκε η εισήγηση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για τη μετακίνηση της αγοράς κάθε έξη μήνες, αλλά θεωρήθηκε έναρξη της περιόδου, η ημερομηνία λήψης της απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου και όχι του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με την ευκαιρία του παρόντος δελτίου τύπου, σας ενημερώνουμε ότι:

Η Λαϊκή Αγορά της Δημοτικής Ενότητας Βάρης πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή από τις 18/9 έως τις 14/6 στο παρκινγκ της πλαζ Βάρκιζας και για τους υπόλοιπους τρεις μήνες του έτους, από 15/6 έως τις 17/9 στο παρκινγκ επί της Οδού Μουτούση, έξω από τα σχολεία της Δ.Ε. Βάρης.

Στη Βουλιαγμένη λειτουργεί Λαϊκή Αγορά κάθε Σάββατο στην Οδό Θησέως, μεταξύ των οδών Άρεως και Αιόλου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.