Ξεκινούν τα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης




Ξεκινούν τα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Aγίου Δημητρίου, έπειτα από καθυστέρηση που οφειλόταν στη διαδικασία πρόσληψης των εκπαιδευτικών από το Υπουργείο Παιδείας, στο οποίο υπάγεται το πρόγραμμα.

Λόγω της καθυστέρησης της έναρξη των μαθημάτων και δεδομένου ότι όλα τα τμήματα θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Ιανουαρίου του 2016, ο αριθμός των τμημάτων θα είναι μικρότερος σε σχέση με παλαιότερες εκπαιδευτικές περιόδους, που έφταναν τα 60 ετησίως.

Επίσης, η διάρκεια όλων των μαθημάτων θα είναι 25 ώρες, αφού οι 50 εκπαιδευτικές ώρες που ίσχυαν μέχρι σήμερα είναι αδύνατο να υλοποιηθούν μέχρι τη λήξη του έργου. Μόνο για τα μαθήματα “Επεξεργασία Κειμένου – Διαδίκτυο, Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις – Εικαστικό εργαστήρι” θα πραγματοποιηθούν ελάχιστα ταχύρυθμα μαθήματα.

Για τα τμήματα που θα βρεθούν άμεσα οι εκπαιδευτές και θα ξεκινήσουν, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Όσοι έχουν υποβάλει αιτήσεις, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.