Τα Κ.Α.Π.Η. κοντά στο κοινωνικό παντοπωλείο
Για άλλη μια φορά, εν όψει της εορταστικής περιόδου τα Κ.Α.Π.Η. του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ανταποκρινόμενα στις αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας προσέφεραν από καρδιάς, πληθώρα τροφίμων και σπιτικών γλυκισμάτων στους εξυπηρετούμενους του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 07 Δεκεμβρίου 2015 αντιπροσωπεία ηλικιωμένων μελών από το Β΄Κ.Α.Π.Η. Ελληνικού και το Γ΄Κ.Α.Π.Η. Αργυρούπολης επισκέφθηκαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας και παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Μηνόπουλου και μελών του προσωπικού, δώρισαν τρόφιμα και κουραμπιέδες που παρασκεύασαν οι ίδιοι, με σκοπό την ενίσχυση των εξυπηρετούμενων οικογενειών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Ευχή όλων την επόμενη χρονιά να μην υπάρχει ανάγκη να συνδράμουμε με τέτοιους τρόπους τους συνανθρώπους μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)
Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.