Σοκ στη Γλυφάδα: Αυτοκτόνησε μπροστά στα μάτια της εν διαστάσει συζύγου του




Με αίμα βάφτηκε σήμερα το πρωί το κέντρο της Γλυφάδας, όταν ένας 55χρονος άντρας έβαλε τέλος στη ζωή του μπροστά στα έκπληκτα μάτια της εν διαστάσει συζύγου του.

Ο 55χρονος σε μια ύστατη προσπάθεια να την πείσει για να τα ξαναβρούν, αποφάσισε να την επισκεφτεί στον χώρο εργασίας της, σε ένα κατάστημα ρούχων (Μεταξά και Λαμπράκη).

 Εκείνη όμως αρνήθηκε να ανοίξει κουβέντα μαζί του και η συνέχεια ήταν σοκαριστική. Ο απελπισμένος άντρας έβγαλε όπλο και αυτoπυροβολήθηκε  στο στήθος, βάζοντας τέλος στη ζωή του.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της ομάδας “Ζ”.  Ο 55χρονος, που ήταν πατέρας δυο παιδιών και έμενε στην Άνω Γλυφάδα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.