Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Αλίμου
Την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, στις 20.00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου, στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού  Συμβουλίου Βασίλη Κατσή (οδός Φαν Βάικ και Λεωφόρος Ποσειδώνος). Θα συζητηθούν 9 θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα εξής:

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ΘΕΜΑ 1ο Έγκριση της 340/2015 απόφασης της Ο.Ε. με τίτλο «Συζήτηση και λήψη απόφασης για κοστολόγηση αποκομιδής απορριμμάτων της ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΛΙΜΟΥ έτους 2015».

ΘΕΜΑ 2ο Συμπλήρωση της υπ΄ αριθμ. 302/2015 κανονιστικής απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, με την οποία καθορίσθηκαν οι συντελεστές καθαριότητας, φωτισμού και δημοτικού φόρου για το έτος 2016.
ΘΕΜΑ 3ο Επιβολή προστίμου στην εταιρεία ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΣΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. για την παράνομη τοποθέτηση διαφημιστικού πλαισίου του Ν. 2946/2001.
ΘΕΜΑ 4ο Επιβολή προστίμου στην εταιρεία Ε. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. για την παράνομη τοποθέτηση διαφημιστικού πλαισίου του Ν. 2946/2001.
ΘΕΜΑ 5ο Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με τίτλο «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση σχεδίου δράσης 2011-2020 για την Αειφόρο Ενέργεια του Δήμου Αλίμου».

ΘΕΜΑ 6ο Έγκριση διενέργειας του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού της Υπηρεσίας για την «Υποστήριξη Εκπαιδευτικού Έργου 2015-2016» από το Δήμο, για λογαριασμό του Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ.

ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με τίτλο «Σχεδιασμός άμεσων κυκλοφοριακών επεμβάσεων μετά από διερεύνηση των επιπτώσεων και επικαιροποίηση της κυκλοφοριακής μελέτης του Δήμου Αλίμου».
ΘΕΜΑ 8ο Σύσταση επιτροπής ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ (Π.Δ. 28/80) για το έτος 2016.
ΘΕΜΑ 9ο Σύσταση επιτροπής ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ σύμφωνα με το άρθρο 28 του ΕΚΠΟΤΑ για το έτος 2016.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X