Συγκίνηση και απόλαυση στην βραδιά όπερας στο «Στρογγυλό» (EIKONEΣ)




Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Aγίου Δημητρίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος πραγματοποίησε, στο αμφιθέατρο του «Στρογγυλού» για τους συνδημότες μας, μια βραδιά με κλασσικό τραγούδι. Μια βραδιά για τους λάτρεις του είδους, αλλά και ένα έναυσμα για τους μη μυημένους να πλησιάσουν σε αυτό.
Έτσι, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, ακούστηκαν Άριες από Όπερες του διεθνούς ρεπερτορίου των μεγαλυτέρων συνθετών του είδους: Βέρντι, Πουτσίνι, Καταλάνι, Ροσσίνι κ.α.

Τραγούδησαν ο διάσημος Ιταλός Μπάσος FRANCESCO ELLERO D’ARTEGNA -με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα θέατρα όπερας στον κόσμο- και η νεαρή Ελληνίδα υψίφωνος ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΩΤΣΟΥ, που έχει στενούς δεσμούς με την πόλη μας, όπως και ο πιανίστας ΦΡΟΙΞΟΣ ΜΟΡΤΖΟΣ που τους συνόδευσε.
Κατάφεραν να ψυχαγωγήσουν, αλλά κυρίως να συγκινήσουν, το κοινό που ήλθε να τους ακούσει. Ανάμεσα τους και άνθρωποι της κλασσικής μουσικής, ο διάσημος έλληνας τενόρος Αντώνης Κορωναίος, ο μπάσος Νίκος Παγούνης , ο συνθέτης και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου μας Δημήτρης Μηνακάκης κ.α.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.