Πρωτοποριακό software για τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς
Ο δήμος Ελληνικού  Αργυρούπολης επέλεξε και εγκατέστησε την εφαρμογή PreSchool που αφορά στη διαχείριση των Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμων, των τροφείων, των παρουσιών των παιδιών και την διαχείριση των αποθηκών τους.

Η σουίτα των εφαρμογών «Διαχείριση Βρεφονηπιακών Σταθμών – Preschool» αποτελείται από μία Web Business to Business (B2b) εφαρμογή που χρησιμοποιείται από τους σταθμούς των Δήμων, για την καταχώρηση των αιτήσεων των δημοτών και από μία Client/Server (C/S) εφαρμογή που είναι εγκατεστημένη στο Δήμο και κάνει την διαχείριση και την αξιολόγηση των αιτήσεων.

Κύριος στόχος της λύσης είναι η Online καταχώρηση των Αιτήσεων Δημοτών για τους Παιδικούς και Βρεφικούς Σταθμούς. Οι χρήστες των Δήμων από κάθε Σταθμό, που θα έχουν πρόσβαση στο Internet, θα μπορούν να καταχωρήσουν τις αιτήσεις των δημοτών μέσα από Online εφαρμογή. Η μοριοδότηση και η ταξινόμηση των αιτήσεων γίνεται με αδιάβλητο τρόπο, χρησιμοποιώντας τα κριτήρια που θα έχουν αποτυπωθεί στην εφαρμογή.
Στις τελευταίες εκδόσεις του προγράμματος PreSchool έχουν προστεθεί τα παρακάτω νέα χαρακτηριστικά:

Διαχείριση τροφείων με παραμετρικά οριζόμενους πίνακες και πίνακες ανεξόφλητων δόσεων

Μητρώο εργαζομένων
Παρουσιολόγιο εργαζομένων
Παρουσιολόγιο παιδιών
Αποθήκες Σταθμών
Προυπολογισμοί
Παραγγελίες Προμηθευτών
Διαχείριση Μενού
Πλήθος νέων εκτυπώσεων

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.