ΟΓΑ – Πότε θα κατατεθούν τα οικογενειακά επιδόματα




Στην τελική ευθεία μπαίνει τελικά η πληρωμή των οικογενειακών επιδοματών του ΟΓΑ που θα δώσει τέλος στην αγωνία των χιλιάδων δικαιούχων που περιμένουν εδώ και μέρες την πίστωση των λογαριασμών τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika.gr, την Τετάρτη 30/12 καταβάλλεται, εκτός απροόπτου, η 4η δόση των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ. Ενώ σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η δαπάνη θα ανέλθει στα 183 εκατ. ευρώ περίπου και οι δικαιούχοι θα ξεπεράσουν τα 710.000 άτομα. Σύντομα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από τον ΟΓΑ με αναλυτικότερες πληροφορίες για την διαδικασία πληρωμής. Πάντως θεωρείται ιδιαίτερα θετική η πληρωμή μέσα στο έτος, αφού υπήρχαν φήμες πως ίσως τα επιδόματα πληρωνόντουσαν από το νέο έτος και συγκεκριμένα μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

www.dikaiologitika.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.