Ο νέος έρωτας της “εξαφανισμένης” δημοτικής συμβούλου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Mπορεί να μην πατάει το πόδι της στο δημοτικό συμβούλιο, λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, αλλά όποτε έχει χρόνο βρίσκει την ευκαιρία το ρίχνει έξω.

H απουσία της από τα δημοτικά δρώμενα, θίγει, αν μη τι άλλο, τους δημότες που την τίμησαν με την ψήφο τους.

Ο λόγος για τη δημοφιλή ηθοποιό, Εβελίνα Παπούλια, που έχει εκλεγεί δημοτική σύμβουλος στο Παλαιό Φάληρο με τον συνδυασμό «ΕΜΕΙΣ για το Φάληρο» του Δημήτρη Πιτούλη.

Σύμφωνα με το Hello:

Η Εβελίνα Παπούλια μπορεί στον επαγγελματικό στίβο να τρέχει και να μη φτάνει, καθώς δύο ημέρες την εβδομάδα βρίσκεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα του “Μπρούσκο” και τις υπόλοιπες κάνει εντατικές πρόβες για τον απαιτητικό πρωταγωνιστικό ρόλο στο μιούζικαλ “Βίκτορ – Βικτορία”, που θα κάνει πρεμιέρα το νέο χρόνο στο “Pantheon”, ωστόσο στην προσωπική της ζωή δείχνει να έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό του νέου της συντρόφου.

Οι πρώτοι υπαινιγμοί για τη σχέση τους έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο φακός συνέλαβε το ζευγάρι στην πρόσφατη έξοδό τους, στο ” Διογένης Studio”, όπου εμφανίζονται οι Αντώνης Ρέμος, Χρήστος Νικολόπουλος και Φωτεινη Δάρρα.

Ο σύντροφος της γνωστής ηθοποιού ονομάζεται Σταύρος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον επιχειρηματικό κλάδο.

Οι δύο τους έχουν υπάρξει φίλοι εδώ και πολλά χρόνια και μόλις πριν από λίγο καιρό επαναπροσδιορίστηκε η φύση της σχέσης τους.

Η Εβελίνα Παπούλια φαίνεται ιδιαίτερα τρυφερή και χαρούμενη υπό τη συνοδεία του συντρόφου της, όπως άλλωστε αποδεικνύεται και από τις παρακάτω φωτογραφίες, ωστόσο αρνείται μέχρι στιγμής να σχολιάσει τη σχέση της δημοσίως.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: HELLO

H Eβελίνα Παπούλια ορκίζεται δημοτική σύμβουλος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.