Ο Χρήστος Κάτσικας και ο Παύλος Χαραμής θα αξιολογήσουν την «αξιολόγηση»




Συζήτηση με θέμα «Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση» – Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ. στο θέατρο της οδού Ολυμπίας 5, στην Αργυρούπολη.

Ανοίγουμε και πάλι τον κύκλο των επίκαιρων συζητήσεων με τίτλο «Συζητάμε για την Παιδεία» με δύο διακεκριμένους ομιλητές και ένα επίμαχο θέμα.
Ο Χρήστος Κάτσικας και ο Παύλος Χαραμής θα αξιολογήσουν την «αξιολόγηση».  Και όπως λέει και ο υπότιτλος της συζήτησης «αν η αξιολόγηση είναι η απάντηση, τότε ποια είναι η ερώτηση;»

Η συζήτηση απευθύνεται σε ένα ποικίλο ακροατήριο (εκπαιδευτικοί, γονείς … και μαθητές). Ως μαθηματικοί θα χαρακτηρίζαμε τις παραπάνω ομάδες κοινωνικά υποσύνολα που τέμνονται στο χώρο της εκπαίδευσης.

Αυτός είναι και ο λόγος που την καθιστά ενδιαφέρουσα και τολμηρή …

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Λίγα λόγια για τους εισηγητές:

       

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
Γεννήθηκε το 1960. Σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 1985 εργάζεται στη Μέση Εκπαίδευση. Είναι συντάκτης του περιοδικού Αντιτετράδια της Εκπαίδευσης και επιστημονικός συνεργάτης της Εφημερίδας των Συντακτών σε θέματα εκπαίδευσης. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων και τα κύρια ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης και στην εκπαιδευτική πολιτική.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΡΑΜΗΣ

Είναι φιλόλογος και εργάζεται από το 1982 στη δημόσια δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σήμερα, είναι αποσπασμένος στο Κέντρο Μελετών και Τεκμηρίωσης (ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ.) της ΟΛΜΕ, του οποίου έχει διατελέσει Γ. Γραμματέας και Πρόεδρος. Επίσης, είναι μέλος του Τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ.

Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο αντικείμενο «Κοινωνικός Αποκλεισμός και Μειονότητες», καθώς και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο αντικείμενο «Ανοιχτή και από Απόσταση Εκπαίδευση».
Δίδαξε σε διάφορα εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά ιδρύματα (ΠΕΚ Πειραιά, ΙΔΕΚΕ, ΣΕΛΕΤΕ /ΑΣΠΑΙΤΕ, ΕΚΔΔΑ κλπ). Διατέλεσε μέλος επιστημονικών επιτροπών και πρόσφατα του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (Ε.ΣΥ.Π.), καθώς και πολλών ερευνητικών ομάδων.

 Δημοτική Συνεργασία
Ελληνικού-Αργυρούπολης
     ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΤΖΙΔΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.