Ο καλύτερος τροχονόμος του 2015, στα νότια προάστια




Τροχονόμος της χρονιάς του τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής αναδείχθηκε ο Αστυφύλακας Αντώνης Γουρνέλος, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Ο τροχονόμος προτάθηκε από τον διοικητή του, τον αστυνομικό υποδιευθυντή  Σωτήρη Καλταμπάνη.

Στην τελετή που έγινε στη Γλυφάδα, ήταν παρών ο δήμαρχος  Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος είπε:

Απόψε το βράδυ, όταν θα γιορτάζουμε τον ερχομό του νέου χρόνου μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, χιλιάδες συμπολίτες μας θα επιτελούν το καθήκον τους. Είναι οι αστυνομικοί, οι τροχονόμοι, οι στρατιωτικοί, οι λιμενικοί, οι γιατροί, οι νοσηλευτές, οι άνθρωποι στην καθαριότητα των πόλεων και στην πολιτική προστασία και πολλοί ακόμα που θα είναι μακριά από τις οικογένειές τους και θα φροντίζουν για την ασφάλεια και την υγεία μας.
Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Στο πρόσωπο του Αντώνη Γουρνέλου, από την τροχαία Ελληνικού, που βραβεύσαμε σήμερα ως τον τροχονόμο της χρονιάς, τιμούμε όλους τους αφανείς ήρωες της καθημερινότητάς μας.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.