Νέος δημοτικός παιδικός σταθμός
Σε λειτουργία τέθηκε από τις 3 Δεκεμβρίου ο νέος Δημοτικός Παιδικός Σταθμός του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε χώρο που μισθώθηκε από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), στην Οδό Μιλτιάδου 2, στη Δ.Ε. Βούλας.
Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

 Ο νέος παιδικός σταθμός φιλοξενεί, σε πλήρη λειτουργία, συνολικά 50 παιδιά, ικανοποιώντας έτσι πλήρως όλα τα αιτήματα που έχουν κατατεθεί στον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (ΟΑΠΠΑ). Ήδη από τις 22 Οκτωβρίου, όπως είχε δεσμευτεί άλλωστε η Δημοτική Αρχή, είχαν ικανοποιηθεί όλες οι αιτήσεις παιδιών σε κάποιον δημοτικό παιδικό σταθμό. Μετά τη δημιουργία και στελέχωση του νέου παιδικού σταθμού, όλα τα παιδιά έχουν τοποθετηθεί εκεί που είχαν ζητήσει να φιλοξενηθούν. Παράλληλα, επειδή πλέον δημιουργήθηκαν περισσότερες θέσεις απ’ αυτές που ζητήθηκαν, η διοίκηση του ΟΑΠΠΑ βρίσκεται στη διαδικασία να δεχτεί και όσα παιδιά που διαθέτουν τα νόμιμα δικαιολογητικά αλλά είχαν καταθέσει εκπρόθεσμες αιτήσεις.

Ταυτόχρονα, στον βρεφονηπιακό σταθμό που βρίσκεται στην Οδό Ηρακλειδών, θα φιλοξενηθούν επιπλέον 12 βρέφη, φτάνοντας τον αριθμό στα 27.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη αυτή και τόνισε το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή δίνει απόλυτη προτεραιότητα στην παροχή κοινωνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε όλους του δημότες. Ειδικότερα για το θέμα των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, γίνεται πράξη η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής να μην μείνει κανένα παιδί του Δήμου έξω από τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.