Kαμαρώστε τους στο Blueberry café




Αυτό το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου στις 22:00, o Γιάννης Ζουγανέλης, ο Δημήτρης Μπάσης, η Σοφία Κουρτίδου, η ΒίκυΚαρατζόγλου, οι ηθοποιοί Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σοφία Πριόβολου, θα βρεθούν στο Blueberry café για μια πρόβα -και όχι μόνο- της παράστασης «Καμαρώστε μας», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ plus.

•Ελάτε να δείτε από κοντά πως οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες ετοιμάζουν αυτή την μοναδική μουσική διαδραστική παράσταση και πως αυτή η υπέροχη παρέα, δημιουργεί ένα σόου με γέλιο, τη χαρά της ζωής, ένα γλέντι με τραγούδια και με άμεση επικοινωνία. Σε μια συνύπαρξη ροκ και λαϊκού, ένα μουσικό διάλογο του χτες με το σήμερα, ένα πάντρεμα τραγουδιών και σάτιρας.

•Την καλλιτεχνική επιμέλεια και την σκηνοθεσία έχει ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος γράφει τα κείμενα μαζί με τον Αντώνη Κρόμπα και τον Αντώνη Ανδρικάκη.
Στην παράσταση συμμετέχει και ο μοναδικός Λάκης Παπαδόπουλος, πάντα με ψηλά τα ρεβέρ, ο οποίος όμως, δεν θα βρίσκεται μαζί μας στην πρόβα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Είσοδος 10€ με ποτό
Φιάλη 80€ /4 άτομα
Φιάλη κρασί 40€/2 άτομα

Blueberry Cafe
Λεωφόρος Ιωνίας 43
Πλατεια Καραϊσκάκη (εντός)
Άλιμος, Άνω Καλαμάκι
Ώρα έναρξης: 22:00
Τηλέφωνο: 210.992.3355

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.