Οι νέοι αντιδήμαρχοι της Ηλιούπολης – Ο καθηγητής Ταεκβοντό που αναλαμβάνει το περιβάλλον




Αλλαγές στη διοίκηση του δήμου Ηλιούπολης ανακοίνωσε ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος.  Τα δυο νέα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις αντιδημάρχων είναι ο Τάσος Παναγιωτάρης (αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης , με βασική ευθύνη την Τεχνική Υπηρεσία) και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος  Κωνσταντίνος Καλούδης, διπλωματούχος προπονητής TWD.

O Γιώργος Χατζηδάκης από αντιδήμαρχος προγραμματισμού και ανάπτυξης, αναλαμβάνει αντιδήμαρχος οικονομικών και κοινωνικής αλληλεγγύης. Παίρνει δηλαδή τις αρμοδιότητες του Άγγελου Δημητρόπουλου, που ήταν αντιδήμαρχος οικονομικών αλλά και τις αρμοδιότητες του Χρήστου Γιαννάκη που ήταν αντιδήμαρχος κοινωνικής αλληλεγγύης. Ο Χρήστος Γιαννάκης αποχωρεί από αντιδήμαρχος.

Ο Άγγελος Δημητρόπουλος παραμένει αντιδήμαρχος με αρμοδιότητες “αντιδήμαρχος ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας, Παιδείας και ΚΕΠ”. Παίρνει δηλαδή και τις αρμοδιότητες που είχε η Αικατερίνη Μαρκουλάκη (Αντιδήμαρχος Παιδείας), η οποία αποχωρεί.

Ο δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος θα προτείνει για πρόεδρο στο  Κέντρο Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης ¨Παύλος Πεντάρης¨ (ΚΑΦΑΔΗΛ) για Πρόεδρο την Δήμητρα Κορμά Γκουτζιάνα. Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, θα αποχωρήσει.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Δείτε αναλυτικά τις αλλαγές στη διοίκηση του δήμου:

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος ανακοινώνει ότι από 1.1.2016 μέχρι 3.3.2017 η σύνθεση της Διοίκησης του Δήμου θα είναι η παρακάτω:
1.Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης αναλαμβάνει ο κ. George Chatzidakis , οικονομολόγος, ο οποίος θα εκτελεί και χρέη Αναπληρωτή Δημάρχου.
2.Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης , με βασική ευθύνη την Τεχνική Υπηρεσία, ο κ. Tassos Panagiotaris, πολιτικός μηχανικός.
3.Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, με βασική αρμοδιότητα την καθαριότητα στην πόλη, ο κ. Χρήστος Καλαρρύτης, πρώην υπάλληλος ΥΠΑ.
4.Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας, Παιδείας και ΚΕΠ, ο κ. Aggelos Dimitropoulos, πληροφορικός.
5.Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος ο κ. Καλούδης Κωνσταντίνος ,διπλωματούχος προπονητής TWD.

Ο Δήμαρχος θα προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη διοίκηση των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου του Δήμου τους παρακάτω:
1.Για το Κέντρο Αγωγής Φροντίδας και Αλληλεγγύης Δήμου Ηλιούπολης ¨Παύλος Πεντάρης¨ (ΚΑΦΑΔΗΛ) για Πρόεδρο την κα Δήμητρα Κορμά Γκουτζιάνα και Αντιπρόεδρο την κα ‘Ελενα Καπίρη.
2.Για τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Ηλιούπολης ¨Γρηγόρης Γρηγορίου¨ (ΠΑΟΔΗΛ) για Πρόεδρο τον κ. Themis Giannopoulos και Αντιπρόεδρο τον κ. Giannis Grigoreas.
3.Για την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή για Πρόεδρο την κα Σερέτη Χριστίνα και Αντιπρόεδρο τον κ. Panagiotis Vidalis.
4.Για την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή για Πρόεδρο τον κ.Giannis Antzinas και Αντιπρόεδρο τον κ. Stathis Psiropoulos.

Ως εντεταλμένοι σύμβουλοι του Δημάρχου ορίζονται:
– Η κα Kouri Mary σε θέματα ισότητας γυναικών.
– Ο κ. Κούρτης Ανδρέας σε θέματα κοινωνικής ένταξης.
– Ο κ. Χρηστος Γιαννακης σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας ΚΕΠ Υγείας.
– Η κα Χωματά Αικατερίνη σε θέματα Ανοικτού Πανεπιστημίου.
– Η κα Δήμητρα Κορμά Γκουτζιάνα σε θέματα Εθελοντισμού και Διαδικτυακού Ραδιοφώνου.
– Ο κ. Stathis Psiropoulos σε θέματα νεολαίας.
(η Aπόφαση θα αναρτηθεί στο site του Δήμου www.ilioupoli.gr)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.