Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού – Αργυρούπολης ξεκινάει προβολές!




Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη των χειμερινών προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Ελληνικού – Αργυρούπολης. Πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, με το έργο «Μητριαρχία».

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή στον κινηματογράφο «Σοφία» στην Αργυρούπολη.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού – Αργυρούπολης (ΚΙ.Λ.ΕΛΛ.ΑΡ.) μετράει ήδη αρκετά χρόνια δράσης στα Νότια Προάστια.
Επί σειρά ετών, πραγματοποιήθηκαν κινηματογραφικές προβολές ταινιών ποικίλων ειδών, καθώς και συναντήσεις-συζητήσεις με δημιουργούς ή φορείς που άπτονταν του περιεχομένου και του θέματος που κάθε φορά προσεγγιζόταν από τις ταινίες.
Για πάνω από πέντε χρόνια, από το καλοκαίρι του 2009 συγκεκριμένα, οι προβολές της έδιναν μια ανέξοδη και ποιοτική διέξοδο ψυχαγωγίας κατά την καλοκαιρινή αλλά και τη χειμερινή περίοδο.
Σκοπός ήταν πάντα η ψυχαγωγία του κοινού, με την κλασική έννοια του όρου.
Οι χειμερινές προβολές φιλοξενήθηκαν στην Αργυρούπολη, στην αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης» και έλαχαν ευρύτατης στήριξης και ανταπόκρισης.
Στους περισσότερους βέβαια, αυτό το έργο έγινε γνωστό από τις προβολές που πραγματοποιήθηκαν στο χώρο της ΠΥ129, στην Αγία Παρασκευή του Ελληνικού.

Σ’ ένα πάρκο με ψηλούς ευκάλυπτους, που κερδήθηκε με κόπους και αγώνες ώστε να γίνει ελεύθερος χώρος για τους κατοίκους.

 ΠΗΓΗ: sinergasia.gr

Δείτε το πρόγραμμα:

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.