Gossip: Τίτλοι τέλους για Εριέττα και Μάριο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή ακολουθούν η 22χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και ο 24χρονος πολίστας της Βουλιαγμένης.

Το ζευγάρι χώρισε τον προηγούμενο μήνα μετά από 1,5 χρόνο σχέσης. «Κατέληξαν ότι δεν μπορούσαν να προχωρήσουν άλλο μαζί και ότι ο χωρισμός είναι η καλύτερη λύση» επιβεβαιώνει πηγή στο ΟΚ.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο Μάριος Καπότσης πραγματοποίησαν την τελευταία τους κοινή εμφάνιση στις 26 Αυγούστου στο Κηποθέατρο, όπου παρακολούθησαν το μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας».

Μάλιστα η σχεδιάστρια μόδας κάθε φορά που ο αγαπημένος της είχε αγώνα πόλο εκείνη βρισκόταν στις κερκίδες για να τον καμαρώσει, μαζί με τους γονείς του συντρόφου της.
Το ζευγάρι φορούσε και λευκόχρυσες βέρες στο αριστερό χέρι, με αποτέλεσμα να υπάρχουν φήμες για μυστικό αρραβώνα ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγαρι -πριν απο 10 μήνες- παρουσία λίγων φίλων τους, έκαναν ένα μεγάλο πάρτι στη βίλα της, στα Βόρεια Προάστια, για να γιορτάσουν την επισημοποίηση του έρωτά τους.
Πριν απο αυτή την βραδιά όμως, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβαλλοντός της είχε προηγηθεί ο μεταξύ τους αρραβώνας σε ένα ταξίδι τους στο Κόμο της Ιταλίας. Εκεί ένιωσαν την ανάγκη να ανταλλάξουν δαχτυλίδια και όρκους αγάπης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.