Εξαφάνιση- μυστήριο 14χρονου Σύρου αθλητή στον Αλιμο




Εξαφάνιση- μυστήριο ενός ανήλικου από τη Συρία μέσα από ξενοδοχείο στον Άλιμο.

Ο 14χρονος ήταν μέλος της ομάδας Badminton της Συρίας, η οποία είχε φθάσει στη χώρα μας προκειμένου να συμμετάσχει σε αθλητικούς αγώνες. Διέμεναν σε ξενοδοχείο του Αλίμου.

Σήμερα το πρωί ο αρχηγός της αθλητικής αποστολής διαπίστωσε ότι ο νεαρός αθλητής του είχε εξαφανιστεί από το δωμάτιό του και κατήγγειλε την εξαφάνιση στο Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Οι αστυνομικοί εξετάζοντας το βίντεο από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου διαπίστωσαν ότι ο 14χρονος λίγο μετά τη 01:00, έχοντας μαζί τις αποσκευές του βγήκε από το ξενοδοχείο, χωρίς να εντοπίζεται επαφή με άλλο άτομο ή βίαιη απομάκρυνσή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές εκτιμήσεις, ο νεαρός πολύ πιθανόν είχε αποφασίσει να μείνει στη χώρα μας και βρήκε αφορμή την αθλητική διοργάνωση προκειμένου να το κάνει.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να έχει στην χώρα μας κάποιους συγγενείς, οι οποίοι θα τον βοηθήσουν στη διαμονή του στην Ελλάδα ή στο ταξίδι του σε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.