Έβδομος στην Ευρώπη ο Βαζαίος του ΑΝΟ Αργυρούπολης στον τελικό των 100μ. πεταλούδα (VIDEO)




Την έβδομη θέση κατέκτησε στον τελικό των 100μ. πεταλούδα ο Ανδρέας Βαζαίος κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25άρα πισίνα που διεξάγεται στη Νετάνια του Ισραήλ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ένα ακόμη πανελλήνιο ρεκόρ (και μάλιστα διπλό).

Ο αθλητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης συμμετείχε το απόγευμα στον τελικό του αγωνίσματος, όπου πήρε την έβδομη θέση με 50.72, βελτιώνοντας για τρίτη φορά σε ισάριθμες κούρσες το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (είχε 51.31 από το περσινό Παγκόσμιο στη Ντόχα και έκανε διαδοχικά 50.92 στον προκριματικό, 50.76 στον ημιτελικό και 50.72 στον τελικό). Παράλληλα, το πέρασμά του στα μισά της κούρσας σε 23.36 αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα, καταρρίπτοντας το 23.65 που είχε σημειώσει στον χθεσινό ημιτελικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή του 21χρονου Βαζαίου σε τελικό μεγάλης διοργάνωσης (σε επίπεδο ανδρών), επίτευγμα που θα επιχειρήσει να επαναλάβει στη συνέχεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου θα συμμετάσχει στα 200μ. μικτή ατομική (αύριο) και στα 100μ. μικτή ατομική (το Σάββατο).
Νικητής του αγωνίσματος με 49.33 αναδείχθηκε ο Ούγγρος Λάζλο Τσεχ, ο οποίος κατέκτησε το 17ο χρυσό του μετάλλιο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα 25άρας πισίνας, πρώτο όμως στο συγκεκριμένο αγώνισμα. Δεύτερος τερμάτισε ο Ιταλός Ματέο Ριβόλτα με 49.70 και τρίτος ο Ρώσος Νικίτα Κονοβάλοφ με 50.28.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: eurokinissi/actionimages

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.