“Εσείς θα φέρνατε τα παιδιά σας σε αυτό το σχολείο να κάνουν μάθημα;” (EIKONEΣ)




Το 2ο Νηπιαγωγείο Βούλας στο οποίο είμαι προϊσταμένη βρίσκεται υπό ενεργειακή αναβάθμιση. Καμμια εργασία δεν πραγματοποιήθηκε κατά τους καλοκαιρινους μήνες λόγω capital control.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

1. Τον Σεπτέμβριο παραλάβαμε ένα σχολείο κυριολεκτικά “γιαπί”. Ο τότε Σύλλογος Γονέων πλήρωσε εξωτερική καθαρίστρια η οποία μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό καθάρισε το σχολείο. Ο “Δήμος” πάρα τις συνεχόμενες πιέσεις που ασκήσαμε ουδέποτε έστειλε συνεργείο για να καθαριστεί το σχολείο.
2.Κατά την διάρκεια της χρονιάς ξεκίνησαν οι επισκευές ενώ το νηπιαγωγείο λειτουργούσε φιλοξενώντας 45 νήπια ηλικίας 4-5. Κι ενώ συνεργεία και νήπια συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο ο “Δήμος” εξακολουθεί να αγνοεί τις συνεχόμενες εκκλησεις μας για συνεργεία καθαρισμού στον χώρο του σχολείου. Για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Σύλλογος Γονέων καλείται να πληρώσει εξωτερική καθαρίστρια να μαζέψει το σχολείο.
3. Κι ενώ το νηπιαγωγείο έχει καθαριστεί…..ξεκινάει η αντικατάσταση κουφωμάτων. Το σχολείο γκρεμίζεται και οι ιθύνοντες για άλλη μια φορά μας παραδίδουν ένα σχολείο “γιαπί”.
Αυτή την φορά δε ξεπερνούν κάθε όριο καθώς ισχυρίζονται πως το σχολείο καθαριστηκε και είναι έτοιμο πως χρήση.
Ρωτάω λοιπόν τον Δήμαρχο Κο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο , τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, των Πρόεδρο της Επιτροπής Παιδείας και οποιονδήποτε άλλο ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση. ” Εσείς θα φέρνατε τα παιδιά σας σε αυτό το σχολείο να κάνουν μάθημα “????

Παναγιώτα Αντώνιοζα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.