Δωρεάν σεμινάριο αυτοάμυνας για γυναίκες




 

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα αυτοάμυνας, «Stay Away», διοργανώνει ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (ΟΑΠΠΑ) το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου, στις 11.00 π.μ. σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Krav Maga (IKMF), στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γεννηματάς» (Λυκούργου 17, Βούλα)
Το Stay Away αφορά τη διδασκαλία της αυτοάμυνας σε γυναίκες, αλλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο, ο οποίος λαμβάνει υπ’ όψιν του την ψυχοσύνθεση και τις ανάγκες της γυναικείας φύσης και διδάσκεται από τον επικεφαλή του τομέα Γυναικών και Παιδιών της IKMF, κ. Σλόμι Μογιάλ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Το πρόγραμμα αυτό, απευθύνεται στις γυναίκες που επιθυμούν να γνωρίζουν πώς να προστατεύσουν τον εαυτό τους, αλλά δεν επιθυμούν να εμπλακούν με την εκμάθηση μίας πολεμικής τέχνης ή συστήματος αυτοάμυνας. Πυρήνας του Stay Away είναι ο τρόπος που σκέφτεται και αισθάνεται από την ίδια της τη φύση η γυναίκα, ο ψυχικός της κόσμος, η διαίσθησή της αλλά και οι ιδιαίτερες ανάγκες της όσον αφορά την προστασία της. Βασισμένο σε όλα αυτά πλέκεται ένα ολόκληρο σύστημα αυτοπροστασίας, το οποίο διδάσκει τις γυναίκες, πώς να διαισθάνονται και να αποφεύγουν τον κίνδυνο, πώς να εκφράζουν εγκαίρως την άρνησή τους σε καταστάσεις που δυνητικά μπορούν να αποβούν επικίνδυνες και, τελικά, πώς να αμύνονται, αν όλα τα προηγούμενα έχουν αποτύχει.
Συμμετοχή στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν κορίτσια και γυναίκες από 15 ετών και πάνω. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected], να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής στο www.vvv.gov.gr, ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 213 20 20 142 καθημερινά από τις 10.00 έως τις 13.00.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.