“Χριστούγεννα κάτω από την πόλη” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το πρωί της Τετάρτης όσοι χρησιμοποίησαν το σταθμό του Μετρό στο Ελληνικό, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την Banda del sol και το τμήμα Μοντέρνου Χορού του Δήμου σε μία Εκδήλωση με τίτλο “Χριστούγεννα κάτω από την πόλη”.

Μια πρωτότυπη εκδήλωση που μας έφτιαξε τη διάθεση για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια μας και όχι μόνο, μιας και πέρα από τις υπέροχες μελωδίες της μπάντας υπό τη Διεύθυνση του μαέστρου Φρ. Κοντορούση, τα παιδιά του τμήματος μοντέρνου χορού με την καθηγήτρια χορού Ζαμπέλη N. μας παρουσίασαν ένα σκέτs ενάντια στη βία στα σχολεία που εξέπληξε ευχάριστα το κοινό που τους παρακολούθησε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Το τμήμα Παραδοσιακών Χορών Ελληνικού και το Α’ Κ.Α.Π.Η. Ελληνικού στο Πολιτιστικό – Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης”το βράδυ της Τετάρτης είχαν τη τιμητική τους .

Η παράσταση που επιμελήθηκε η δασκάλα Παραδοσιακών Χορών Αργυρώ Κωνσταντινίδου και οι μαθητές της με τίτλο “Ταχιά ταχιά ‘ν’ αρχιμηνιά, ταχιά ‘ν’ αρχή του χρόνου” μας ταξίδεψε σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδος αναβιώνοντας τοπικά ήθη και έθιμα των Χριστουγέννων.

Ευχαριστούμε θερμά για την συμμετοχή του τον καθένα χωριστά και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους. Οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου συνεχίζονται!!!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.