Αργυρούπολη: Χειροπέδες σε εμπόρους ναρκωτικών




Εξαρθρώθηκε, μετά από πολυήμερες έρευνες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιείτο στην μεταφορά και εισαγωγή από την Αλβανία στην Ελλάδα και στη συνέχεια αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση στην εσωτερική αγορά, σημαντικών ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 15-12-2015, μετά από οργανωμένη επιχείρηση, στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής και της Αργυρούπολης, τρείς (3) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, δύο άνδρες ηλικίας 33 και 35 ετών καθώς και μία 29χρονη μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Επιπλέον ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 38χρονος συνεργός τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και της πλαστογραφίας καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και περί αλλοδαπών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Ως προς το χρονικό της εξάρθρωσης, η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε από την Αλβανία και διακινούσε στο εσωτερικό της Χώρας μας, μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, κατάφερε μετά από εμπεριστατωμένες και συστηματικές έρευνες να ταυτοποιήσει τα μέλη της οργάνωσης, να εντοπίσει τους χώρους απόκρυψης και διακρίβωσε τον τρόπο και τη μεθοδολογία δράσης τους.

Συνολικά από τις έρευνες σε χώρους, οικίες και οχήματα που χρησιμοποιούσε η εγκληματική οργάνωση, στην Αγία Παρασκευή και στην Αργυρούπολη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Ποσότητα κοκαΐνης βάρους -2- κιλών και -960- γραμμαρίων
  • Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -6- κιλών και -210- γραμμαρίων
  • Ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης βάρους -520- γραμμαρίων
  • Το χρηματικό ποσό των -65.440- ευρώ
  • Τρείς (3) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
  • Ένα (1) πιστόλι
  • Ένα (1) Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο
  • Ένα (1) πλαστό δελτίο ταυτότητας
  • Μία (1) πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης
  • Εννέα (9) συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Η αξία των κατασχεθεισών ποσοτήτων ναρκωτικών υπερβαίνει τις -220.000- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.