Ανατροπή αυτοκινήτου στον κόμβο του Φαλήρου (VIDEO&EIKONEΣ)




Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 13:30 το μεσημέρι της Τρίτης, στον κόμβο του ΣΕΦ, στο Νέο Φάληρο, στην άνοδο της εθνικής οδού.

Το αυτοκίνητο μάρκας smart ανετράπη και έπεσε με το πλάι στο οδόστρωμα, κλείνοντας την μία λωρίδα. Καθώς στην περιοχή βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, η εικόνα μεταδιδόταν απευθείας στην τηλεόραση, με χαρακτηριστικό το ότι κανείς διερχόμενος οδηγός δεν σταματούσε να δει τι συμβαίνει.

Ενώ όλοι υπέθεταν πως ο οδηγός έχει βγει με ασφάλεια από το όχημα, λίγα λεπτά πριν από τις 14:00, στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής που απέκλεισαν την κυκλοφορία και ενημέρωσαν ότι μέσα στο όχημα βρισκόταν τουλάχιστον ένας άνθρωπος εγκλωβισμένος.

Τελικά γύρω στις 14:15 ο άνθρωπος απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος και μεταφέρθηκε με περιπολικό, καθώς το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δεν μπορούσε να προσεγγίσει, ενώ αμέσως μετά γερανός απέσυρε το αυτοκίνητο από το οδόστρωμα και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σταδιακά.

protothema.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.