Ένα μουσικό ταξίδι αυτοσχεδιαστικής δημιουργίας και διαδραστικότητας
Η εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 13/12/2015 στην Πλατεία Άρη Βελουχιώτη, στον Άγιο Δημήτριο στις 11:00πμ αφορά τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου, την Ανακύκλωση και την πραγματοποίηση του «ΠΑΡΚΟΥ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ».
Προσκεκλημένοι όλοι οι μαθητές των νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων.Θα πρέπει να έχουν προετοιμάσει Χριστουγεννιάτικες ευχές και χριστουγεννιάτικα στολίδια από ανακυκλώσιμα υλικά και προσερχόμενοι στις 13/12 στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, θα επιλέξουν το δικό τους δέντρο(από τα υπάρχοντα δέντρα της πλατείας). Θα το στολίσουν και θα κρεμάσουν τις δικές τους ευχές πάνω σ΄αυτό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Καλό θα ήταν να τοποθετήσουν και μια επιγραφή σε Α4 μέγεθος (21Χ29) όπου και θα αναγράφουν το όνομα του σχολείου τους. π.χ.(31ο ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ).
Με αυτόν τον τρόπο θα διαμορφώσουμε «Το Πάρκο των Ευχών» με το δικό μας δέντρο που θα το έχουν επιμεληθεί τα ίδια τα παιδιά.
Θα ακολουθήσει εκδήλωση-συναυλία. Ένα μουσικό «ταξίδι» αυτοσχεδιαστικής δημιουργίας και διαδραστικότητας .

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να το απολαύσουν.

Το “Jazzforkids” είναι ένα πρόγραμμα του μουσικού Αλέξανδρου Χρηστίδη, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης  Ανακύκλωσης, το οποίο δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν με τρόπο γοητευτικό και διασκεδαστικό την ιστορία και τις μορφές της jazz μουσικής.

Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου η εμπειρία διακεκριμένων μουσικών συναντά τον αυθορμητισμό των παιδιών, σε μια εναλλαγή δεξιοτεχνίας, αυτοσχεδιασμού και ελεύθερης έκφρασης, με τη χρήση ακόμη και απλών υλικών, όπως αντικείμενα καθημερινής χρήσης.

Με σημείο εκκίνησης γνωστά μουσικά θέματα, τα παιδιά θα ανακαλύψουν μελωδίες και ρυθμούς από κάθε σημείο του πλανήτη, μέσα από ένα μουσικό παιχνίδι με έντονη θεατρικότητα. Το πρόγραμμα θα έχει πολλές εκπλήξεις από τον δεξιοτέχνη των κρουστών Αλέξανδρο Χρηστίδη και την VOYAGE JAZZ BAND:

Πιστεύουμε ότι οι προσπάθειες αυτές θα τύχουν του ανάλογου ενδιαφέροντος.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 13/12/15 και ώρα 11:00πμ, να γιορτάσουμε μαζί το στόλισμα των δένδρων, τη δημιουργία του «ΠΑΡΚΟΥ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» αλλά και τη συμμετοχή των παιδιών στο πρόγραμμα“Jazzforkids”.

 
Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.