Ψήφισμα για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι




Με την 691/2015 ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, συγκροτήθηκε διαπαραταξιακή επιτροπή η οποία εξουσιοδοτήθηκε να συντάξει ψήφισμα συμπαράστασης προς το λαό της Γαλλίας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου. Η επιτροπή συγκλήθηκε και εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα:
Ψήφισμα για την τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του, για την πολύνεκρη τραγωδία που έπληξε τον γαλλικό λαό με την πολυμέτωπη τρομοκρατική ενέργεια στο Παρίσι την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015.
Αποδοκιμάζουμε τις πράξεις βίας, από όπου και αν προέρχονται, που επιφέρουν πόνο ή θάνατο σε αθώους ανθρώπους και αποκρούουμε κάθε λογική που οδηγεί στην ανάπτυξη ακραίων φαινομένων, που υποσκάπτουν τα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος και περιορίζουν την ελευθερία των πολιτών.
Μένουμε προσηλωμένοι στην ιδέα της δημοκρατίας και της ειρήνης και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον ευγενή αγώνα της υπεράσπισης των ανθρώπινων αξιών και της ελευθερίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.