Πρόληψη των κινδύνων στην εργασία




Στο πλαίσιο οργάνωσης δράσεων ενημερωτικού και προληπτικού χαρακτήρα, ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 στις 9:30 π.μ στο  Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Μ. Θεοδωράκης (Κύπρου 68) θα υλοποιήσει Ημερίδα με θέμα: Πρόληψη των κινδύνων  στην εργασία .Ενημέρωση -Ευαισθητοποίηση με τη συμμετοχή  όλων.

Σκοπός της Ημερίδας θα είναι η ενημέρωση του πληθυσμού,των τοπικών φορέων και των εργαζομένων   αναφορικά με τη σπουδαιότητα ύπαρξης και τήρησης των θεμάτων Ασφαλείας και Υγείας στην Εργασία.

Θα τονιστεί  η σημασία του ρόλου των τεχνικών ασφαλείας ,η ύπαρξη μελετών εκτίμησης επαγγελματικού  κινδύνου και η τήρηση καλών πρακτικών στους χώρους της εργασίας .Η Ημερίδα  γίνεται σε συνεργασία με την PRO.EX.O.E. και με  επίσημη συμμετοχή εκπροσώπων  από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης &Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από τις Διευθύνσεις Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία και Προγραμματισμού και Συντονισμού Επιθεώρησης  Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη ενώ θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.