Πανηγυρικός Εσπερινός στο παρεκκλήσι του Αγίου Στυλιανού




 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πανηγυρίζει με κάθε λαμπρότητα και Εκκλησιαστική τάξη το Ιερό  Παρεκκλήσιο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, Άγιος Στυλιανός, το οποίο ευρίσκεται εντός του ιδρύματος του Κ.Α.Α.Π. (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α) Βούλας.
Την Παραμονή της Εορτής, Tετάρτη 25 Νοεμβρίου, στις 6.15 μ.μ., τελέσθηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας, από τον π. Αντώνιο Χρήστου, υπεύθυνο Ιερέα του Ιδρύματος, με τη συμμετοχή όσων παιδιών του Ιδρύματος μπόρεσαν να μετακινηθούν με τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν, του προσωπικού που εφημέρευε, αρκετών εθελοντών, καθώς και προσκυνητών από την ευρύτερη περιοχή.
 Στο τέλος του Εσπερινού έγινε η ομιλία του Υπευθύνου Ιερέα του Ιδρύματος, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη αγάπη του Αγίου στα παιδιά και τα παιδιά του Ιδρύματος να μη διστάσουν να θεωρούν ότι το παιδί που κρατάει ο Άγιος στην Εικόνα του, ότι είναι ο ίδιος τους ο εαυτός τους εκεί και ο Άγιος συνεχώς δέεται στον Θεό για εκείνα και τα προστατεύει. Ολόκληρη η ομιλία βρίσκεται εδώ.
Φέτος λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση  Ιερά Λιτάνευση της Εικόνος του Αγίου Στυλιανού, σε όλα τα τμήματα του Ιδρύματος.
Σήμερα Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, κορυφώνονται οι λατρευτικές πανηγυρικές εκδηλώσεις με  την τέλεση  της Ακολουθίας του Όρθρου στις 7.30 π.μ. .
Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου Κ.Α.Α.Π. Βούλας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.