Οργανωμένη συμμορία που δρα στα νότια προάστια απαγάγει σκύλους – “Mας έκλεψαν τον Ρούμπι μέσα από τα χέρια”





Τον τράβηξαν από τα χέρια μας, έσπασαν το λουρί, τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ, μήπως κάποιος έφερε ένα νέο σκυλάκι west, που δεν είναι κουτάβι!! Είναι 10 χρονών. Ο Ρούμπυ πρέπει να γυρίσει σπίτι του! ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΜΠΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΜΠΥ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ!!

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!

Οργανωμένη συμμορία που δρα στα νότια προάστια απαγάγει σκύλους!
Μετά το περιστατικό που συνέβη στις αρχές του μήνα στη Νέα Σμύρνη, μια δεύτερη πανομοιότυπη αρπαγή έγινε χθες το πρωί στο Παλαιό Φάληρο, όταν δύο άγνωστοι πήραν ένα μικρόσωμο west highland terrier, τον Ρούμπι, μέσα από τα χέρια της ιδιοκτήτριάς του και εξαφανίστηκαν!

Η κυρία Ασπα έβγαλε βόλτα στις 06.00 το πρωί τον ηλικίας 10 ετών σκύλο της στα στενά γύρω από το σπίτι της, όπως συνήθιζε. Ξαφνικά σταμάτησε δίπλα της ένα αυτοκίνητο με δύο επιβάτες και ο ένας τη ρώτησε αν γνωρίζει μια εκκλησία που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση. Εκείνη τον κατηύθυνε και συνέχισε τον δρόμο της.

«Ενώ προχωρούσα με τον Ρούμπι, κατάλαβα ότι το αυτοκίνητο με ακολουθούσε με μικρή ταχύτητα. Μετά άκουσα βήματα πίσω μου και όταν γύρισα, είδα τον έναν από αυτούς να πλησιάζει. Προτού προλάβω να κάνω κάτι, άρπαξε τον Ρούμπι και τον τράβαγε επίμονα. Μάλιστα ήταν τόση η δύναμη που κατάφερε να σπάσει το λουρί από το οποίο τον κρατούσα!» αναφέρει στην «Espresso» η ιδιοκτήτρια του σκύλου.

Αμέσως μετά ο δράστης μπήκε γρήγορα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός του και εξαφανίστηκαν. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην Αστυνομία η ιδιοκτήτρια, οι δράστες ήταν Ελληνες και το αυτοκίνητο σκούρου χρώματος, ενδεχομένως μπλε ή μαύρο.

Η κυρία Ασπα κάνει έκκληση μέσω της «Espresso»: «Ο Ρούμπι ήταν η παρέα μου όλα αυτά τα χρόνια… Δεν ξέρω τι να κάνω, πώς να τον βρω. Οποιος γνωρίζει κάτι, όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας τηλεφωνήσει στο 210-9816047 και στο 6972736789. Προσφέρω μεγάλη αμοιβή για την ανεύρεσή του».

Με τον ίδιο τρόπο, στις αρχές Οκτωβρίου, εκλάπη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης μέσα από τα χέρια της 67χρονης ιδιοκτήτριάς του ο επτάχρονος Χουκ, ένα γλυκύτατο γαλλικό μπουλντόγκ. Και σε αυτή την περίπτωση η αρπαγή έγινε κατά τη διάρκεια της πρωινής βόλτας έξω από σχολείο της περιοχής, και μάλιστα μπροστά σε δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες.

espressonews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.