Ηλιούπολη: Κάλεσμα Ιατρών για ένταξη στο ΚΕΠ Yγείας




Καλούνται οι δημότες Ιατροί όλων των ειδικοτήτων να προσέλθουν για ενημέρωση με θέμα «ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας)» την Κυριακή, 06/12/2015 και ώρα 12.00 μ.μ. στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Το Κέντρο Πρόληψης Υγείας είναι μια Κοινωνική δράση και υπηρεσία που οργανωμένα κατευθύνει τους συνδημότες μας σε μια σειρά προληπτικών ιατρικών εξετάσεων, που σκοπό έχουν να προλάβουν τη νόσο πριν αρχίσουν να εκδηλώνονται τα συμπτώματα της.

Οι συνδημότες μας, με τον ασφαλιστικό τους φορέα να καλύπτει το κόστος των εξετάσεων, θα αποστέλλονται στους ιδιώτες Ιατρούς που συνεργάζονται με το

ΚΕΠ Υγείας, όπως επίσης και στα ιδιωτικά και δημόσια ιατρικά εργαστήρια και νοσηλευτικά ιδρύματα.

Είναι μια νέα σημαντική Κοινωνική δράση που γίνεται σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) και πραγματικά θα βοηθήσει και θα συμβάλλει στην προαγωγή της υγείας των συμπολιτών μας.

Θερμή παράκληση προς όλους τους Ιατρούς της πόλης να παραστούν στην συνάντηση και να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα στέλνοντας email στο

[email protected], υπόψη κ. Μεσσήνη Ζωής αναγράφοντας το όνομα, την ειδικότητα και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.