Εικονική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου στη Νέα Σμύρνη




Στην προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου που διεξήχθη 6-8 Νοεμβρίου στην Νέα Σμύρνη συμμετείχαν μαθητές και φοιτητές διάφορων σχολών της Ελλάδας οι οποίοι ενθαρρύνονται να συμμετέχουν στα κοινά και να δουν εκ των έσω τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Είναι ένας τρόπος να ενεργοποιηθούν αλλά και να ευαισθητοποιηθούν για τα προβλήματα που ταλανίζουν έναν δήμο καθώς και να βρουν αποτελεσματικές λύσεις. Αντάλλαξαν επιχειρήματα για θέματα όπως η καθαριότητα, η κοινωνική πολιτική, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση αλλά και η δυνατότητα αυξημένης χρηματοδότησης των Δήμων.

Στην 3η και τελευταία ημέρα της προσομοίωσης ήρθαν για τη βράβευση των πιο ενεργών συμμετεχόντων οι κύριοι: Θεοδόσης Πελεγρίνης, Υφυπουργός Παιδείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Νότιου Τομέα Χρήστος Καπάταης, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Γιώργος Κρικρής και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Νεολαίας, Συμμετοχικότητας, Καινοτομίας,Μαρία – Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου. Η διοργάνωση έγινε υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Υπουργείου Εσωτερικών.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.