Ελπίδα … μια όμορφη επίσκεψη μικρών μας φίλων




Και ξαφνικά σήμερα το πρωί το ιατρείο μας γέμισε χαμογελαστά παιδικά πρόσωπα. Είχαμε την τύχη να μας επισκεφτεί μια ομάδα 25 παιδιών από το 93ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας, μαζί με τη Διευθύντρια και τις δασκάλες τους. Μια νότα παιδικής φρεσκάδας με τις φωνές, τις απορίες και τις ερωτήσεις τους. Μια ελπίδα για το μέλλον αυτού του τόπου γέμισε απ” άκρη σ” άκρη όλο το ιατρείο, αφού – με την καθοδήγηση των Εκπαιδευτικών του Σχολείου – συμπαραστέκονται ενεργά και έμπρακτα με διάφορες δράσεις στο ΜΚΙΕ και τους ασθενείς μας.

Οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του ιατρείου από τους εθελοντές μας και φεύγοντας μας άφησαν πάνες, παιδικά και βρεφικά γάλατα, αλλά και την αγάπη τους για τα άλλα μικρά παιδιά και βρέφη που δεν είναι τόσο τυχερά να έχουν κάθε μέρα γάλα για να τραφούν.

Ευχαριστούμε τους δασκάλους, τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους για την χαρά που μας έδωσαν! Οι ζωγραφιές που μας χάρισαν σύντομα θα κοσμούν τον χώρο υποδοχής μας και θα γεμίζουν τις ψυχές μας με ζεστασιά στον δύσκολο χειμώνα που διανύουμε.

» Οι εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού»

mkiellinikou.org

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.