Χρήστος Καπάταης: Ο άνθρωπος της Δούρου κόντρα στα σχέδια για το Ελληνικό




Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ελληνικό Α.Ε.», αφήνοντας αιχμές για τα νέα μέλη, ο αντιπεριφερειάρχης του Νότιου Τομέα Αττικής Χρήστος Καπάταης. Ο Χρήστος Καπάταης που είναι από τους πλέον κοντινούς ανθρώπους της Ρένας Δούρου, στην επιστολή παραίτησής του υπενθυμίζει ότι η παράταξή του, “Δύναμης Ζωής”, έχει ως πάγια θέση της τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού στον χώρο με ήπια ανάπτυξη, διασφαλίζοντας το δημόσιο συμφέρον.

“Τα νέα μέλη” αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης, “έχουν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν εντελώς διαφορετικές απόψεις σε σχέση με την αξιοποίηση του χώρου”

Πάντως η υπόθεση της «Ελληνικό Α.Ε.» εξελίσσεται σε σίριαλ αφού αλλάζει συνεχώς σύνθεση το Δ.Σ. Ενδιαφέρον θα έχει και η τοποθέτηση της Ρένας Δούρου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν καλοβλέπει τα σχέδια του ΤΑΙΠΕΔ και των επενδυτών για την αξιοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου.

Οι επενδυτές, πάντως, δεν θέλουν την Περιφερειάρχη Αττικής απέναντί τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΠΑΤΑΗ

Η διακηρυγμένη και προγραμματική θέση της Διοικούσας Περιφερειακής Παράταξης Αττικής <<Δύναμη Ζωής>> για το Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού ήταν και είναι η δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου πρασίνου και πολιτισμού, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος και η ήπια ανάπτυξη. Άποψη και θέση που χρόνια υπερασπιζόμαστε μαζί με την τοπική κοινωνία.
Νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε τα οποία τοποθετήθηκαν στις 6/11/2015 έχουν δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν εντελώς διαφορετικές απόψεις σε σχέση με την αξιοποίηση του χώρου.
Εκπροσωπώντας στο Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε την Διοικούσα Περιφερειακή Παράταξη Αττικής << Δύναμη Ζωής>> θεωρώ ότι διαμορφώνονται συνθήκες που δυσκολεύουν την αξιοποίηση του χώρου με βάση τις εκφρασμένες θέσεις μας.
Με βάση τα παραπάνω η παραίτησή μου από το Δ.Σ. της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ είναι επιβεβλημένη και την καταθέτω.
Η Διοικούσα Παράταξη της Περιφέρειας Αττικής <<Δύναμη Ζωής>> θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και στο Πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού, συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Ο ΑNTIΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε Νότιου Τομέα Αθηνών
ΚΑΠΑΤΑΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η Σουλτάνα (Νανά) Σπυροπούλου αναλαμβάνει χρέη προέδρου και διευθύνουσας συμβούλου στην εταιρία «Ελληνικό ΑΕ», ενώ ορίστηκαν τα νέα μέλη που θα αντικαταστήσουν τους παραιτηθέντες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της συγκεκριμένης εταιρίας είναι πλέον η Σουλτάνα Σπυροπούλου που έχει διατελέσει και αναπληρώτρια Δήμαρχος Αθηναίων.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ:

«Το ΤΑΙΠΕΔ ανακοινώνει ότι ορίστηκαν τέσσερα νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικό Α.Ε. σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων.

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος είναι η Σουλτάνα (Νανά) Σπυροπούλου ενώ οι Ιωάννης Κωνσταντάτος (Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης), Ιωάννης Μανούσος και Αθηνά –Μαρία (Νάγια) Κόλλια ορίστηκαν μέλη».

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποια είναι η «κυρία Ελληνικόν» που καλείται να φέρει σε πέρας την ιδιωτικοποίηση του πρώην αεροδρομίου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.