Μπράβο στη δασκάλα και στα παιδιά!!! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(9ο Δημοτικό Αγίου Δημητρίου)

Οι μαθητές του Στ1, με την καθοδήγηση της  εκπαιδευτικού της τάξης κ. Χριστίνας Δελατόλα, ξεκίνησαν την εκπόνηση Προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα το Ρέμα της Πικροδάφνης.

Η αρχή ξεκίνησε συμμετέχοντας εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές στην πορεία που οργάνωσε το Δίκτυο Πολιτών για τη διάσωση του ρέματος. Η συνέχεια έγινε στην τάξη συζητώντας τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν και ενός πρώτου υλικού που συγκεντρώθηκε. Ακολούθησε τις επόμενες ημέρες,  κατατοπιστική και ενημερωτική συζήτηση από την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κα. Κατερίνα Ασημακοπούλου.

Δεν έλειψε βέβαια και η πρώτη επιτόπια μελέτη και έρευνα στο Ρέμα της Πικροδάφνης με συνοδό – ξεναγό, όπως πάντα την κ. Ασημακοπούλου, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Το ταξίδι, στο μαγευτικό κόσμο του ρέματος, ξεκίνησε για τα καλά … Δείτε μερικές από τις πρώτες φωτογραφίες! Έπεται συνέχεια!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.