Άλιμος: Πάμε Rock Avenue!




Ζούμε σε εποχές πολύ ροκ ! Γι αυτό, με τον Dimitris Papadopoulos και τον Nikos Stavropoulos φτιάξαμε τον πιο ροκ χώρο στα νότια προάστια. Το καμάρι μας, το Rock Avenue ανοίγει απόψε Παρασκευή και έχει πολύ όρεξη να ροκάρει τρελά.

Σκεφτήκαμε για έναν τέτοιο χώρο να παντρέψουμε τις πιο ροκ στιγμές της ανθρωπότητας με πρώτη την εποχή του Χαλκού ( εξ ου και τα στοιχεία έντονα) και βέβαια του rock n roll που έφερε τα πάνω κάτω από το 60 και μετά! Το αποτέλεσμα που θα δείτε από τα χέρια του Dimos Archodoulis.

Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε σε εσάς. Εμείς υποσχόμαστε μόνο να μείνουμε με υψηλά standards και χαμηλές τιμές.Events, live concerts και πολλά άλλα στα σκαριά και φυσικά διαδραστικά, με την δική σας γνώμη και συμμετοχή. Περιμένω όλους εσάς τους φίλους μου, απόψε Παρασκευή στο Rock, Καλαμακίου 97 για ποτάκι και την γνώμη σας. Πάμε rock! Πάμε Rock Avenue!

Ιωάννης Χρηστάκος
Rock Avenue

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.