Άλιμος: “Δεν χρειάζονται υπόγειοι κάδοι, η πόλη έχει μεγάλη άπλα…” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

“Δεν χρειάζονται υπόγειοι κάδοι, η πόλη έχει μεγάλη άπλα…” είχε πει επικεφαλής δημοτικής παράταξης του Αλίμου, όταν ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης ανακοίνωνε το πιλοτικό πρόγραμμα για την τοποθέτηση υπόγειων κάδων απορριμάτων.

Κάποιοι δεν έβλεπαν με καλό μάτι την κίνηση  αυτή και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να την υποβαθμίσουν και να την απαξιώσουν. Να όμως που ο δήμος Αλίμου είναι από τους πρώτους δήμους στην Ελλάδα, που εφαρμόζει  ένα εναλλακτικό σύστημα, το οποίο βοηθά ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες υγιεινής αποθήκευσης των απορριμμάτων.

Η τοποθέτησή τους θα αναβαθμίσει την αισθητική εικόνα, αφού πλέον δεν θα εκτίθενται τα σκουπίδια σε κοινή θέα, ενώ παράλληλα θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά το πρόβλημα των οσμών.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για να λειτουργήσουν στον Άλιμο οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι απορριμάτων.

Στην οδό Δωδεκανήσου και στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Άνω Καλαμάκι,  απομένουν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες και μερικές εργασίες, κυρίως καλλωπισμού, ενώ στο τρίτο σημείο στην Παλαμηδίου, στο Κάτω Καλαμάκι, υπάρχει κάποια μικρή καθυστέρηση λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν κατά την εκσκαφή.

 (Ρεπορτάζ – Βίντεο – Φωτογραφίες: Άκης Μάνος)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.