Ομάδες προετοιμασίας νέων γονέων – εγκύων
Ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης και το τμήμα Πρόληψης &Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Μαία Κατερίνα Γεωργακούλα για την δημιουργία ομάδων νέων γονέων με στόχο την προετοιμασία  μιας εγκυμοσύνης του τοκετού και  της γονεϊκότητας.

Ο κάθε κύκλος συναντήσεων  θα αποτελείται από 8 συνεδρίες,1 συνάντηση εβδομαδιαίως  όπου οι έγκυες γυναίκες μπορούν  μόνες τους είτε με τον σύντροφό τους ή οποιοδήποτε άλλο άτομο της επιλογής τους  να έχουν μια ολοκληρωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη πληροφόρηση για τη μητρότητα, τα στάδια τοκετού, τη φροντίδα βρέφους, το πλάνο τοκετού καθώς και συμβουλευτική σε θέματα διατροφής  και καλής υγείας μητέρας και νεογνού.

Οι συναντήσεις  θα πραγματοποιούνται στο   Β’ Κ.Α.Π.Η. του Δήμου (Ολυμπίας 40-42) απογευματινές ώρες  μετά από συνεννόηση με τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.

Στόχος του προγράμματος είναι  η σωστή προετοιμασία και  η ενημέρωση των γονέων καθώς και  η παροχή μιας γενικής  πληροφόρησης σε κάθε έγκυο γυναίκα που επιθυμεί να επιλέξει την καταλληλότερη για εκείνη και το παιδί της μορφή φροντίδας.

Η ομάδα μπορεί να αποτελέσει  πηγή γνώσης και δύναμης και οι υπηρεσίες του Δήμου θα στηρίξουν την ανάπτυξη της εν λόγω δράσης.

Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν οι έγκυες γυναίκες του Δήμου μας καθώς και ένα άτομο της επιλογής τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το  τηλ:210-9961973-2109904205 ενώ για πληροφορίες και μόνο στο 6970678817 ή στο  email: [email protected].

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.