Κeep walking Πένυ!




Η αθλήτριά του  Γ.Σ.Βέλος Παλ.Φαλήρου στο βάδην Πένυ Τσινοπούλου για μία ακόμα φορά βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αυτή τη φορά στο meeting βάδην στο Κιάσο της Ελβετίας .

Η δυνατή βροχή και οι χαμηλές θερμοκρασίες ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά των αγώνων εκεί όπου φιλοξενήθηκε το meeting και το οποίο αποτελεί μια από τις παραδοσιακές στάσεις των αθλητών του βάδην.

Η Παναγιώτα Τσινοπούλου στο πρώτο τεστ ενόψει της νέας χρονιάς μπορεί να βρέθηκε μακριά από το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο έδειξε πως η σκληρή προσπάθεια που καταβάλει το τελευταίο διάστημα αποδίδει καρπούς, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πως ο στόχος της επίτευξης επίδοσης κοντά στο 1.35.00. που είναι και το όριο για τη συμμετοχή της στην Ολυμπιάδα του Ρίο , το κορυφαίο γεγονός της τετραετίας είναι κάτι παραπάνω απο ρεαλιστικός.

Η αθλήτριά του Γ.Σ.Βέλος Παλ.Φαλήρου  ήταν νικήτρια στα 20χλμ βάδην με 1 ώρα 39.08 σε μια κούρσα όμως, στην οποία δεν “πήγε” στα όρια της. Συγχαρητήρια απ όλους μας και …keep walking

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.