Ένα μεγάλο χειροκρότημα για τους χορευτές




(Ένωση Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής ”Το Κούγκι”)

Ένα μεγάλο Χειροκρότημα και πολλά Συγχαρητήρια δέχθηκαν οι μικροί και μεγάλοι Χορευτές του Συλλόγου μας,  για την παρουσία τους στο Ηπειρώτικο Πανηγύρι με κλαρίνο το ΔΟΚΙΜΟ και τραγούδι το Σάββα Σιατρα, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015, καθώς και οι συντελεστές της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου Αττικής ” ΤΟ ΚΟΥΓΚΙ”.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν την προσπάθειά μας.
Προπάντων ευχαριστούμε το Δάσκαλό μας και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου μας και του Συνδέσμου Συρρακιωτων Αθήνας, τον Ομότιμο Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ηλία Δήμα που είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει, καθώς και την Πρόεδρο μας κ. Λίλιαν Παπαδοπούλου που είναι συνέχεια δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθεί και έχει καταφέρει με τον κ. Ηλία Δήμα και τους Δασκάλους κ. Διονύση Καρδαρη Αναπληρωτή Καθηγητή στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και την κ. Τζένη Kωστουση Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Πρόεδρο του Συλλόγου Φιλιππιαδιωτων Αττικής “Ο Άγιος Βησσαριων”, να προβάλλουν το Σύλλογο μας τόσο στο Εσωτερικό όσο και στο Εξωτερικό, στην Τηλεόραση, μέσα από τα Χορευτικά μας, τα Θεατρικά μας και γενικότερα τις δράσεις του Συλλόγου μας.
Επίσης αξίζουν Συγχαρητήρια σε όλο το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου μας για την άψογη διοργάνωση και την εθελοντική τους προσφορά.
Στην εκδήλωση μας είχαμε τη χαρά και την τιμή να είναι κοντά μας ο πρωην Υπουργός κ. Αλέκος Παπαδόπουλος.
Το Δήμο Αγίου Δημητρίου Αττικής εκπροσώπησε η Δήμαρχος κ. Μαρία Ανδρούτσου, η Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Αδελφότητας Απανταχού Κραψιτων Αθήνας κ. Ελένη Καντζελη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Από την Πανηπειρωτικη Συνομοσπονδία Ελλάδος μας τίμησε με την παρουσία του ο Ειδικός Γραμματέας κ. Διονύσης Τσουτσης.
Κοντά μας ήταν ο Καθηγητής από το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βαγενάς, η Πρόεδρος του Συνδέσμου Συρρακιωτων Αθήνας και Σχολική Σύμβουλος κ. Ελευθερία Γκαρτζονικα, ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Βασίλης Καρφης του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου ΧΟΡΟΠΑΙΔΕΙΑ, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Καλλιθέας κ. Γεωργία Κισκου, Αντιπροσωπείες της Ένωσης Ηπειρωτών Ν. Σμύρνης – Π. Φαλήρου ” Η Τιτανη”, του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας ” Η Πίνδος” και πολλά μέλη από διάφορους Συλλόγους και Αδελφότητες.
Από το Σύλλογο Φιλιππιαδιωτων Αττικής ” Ο Άγιος Βησσαριων” ήταν η Πρόεδρος και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρυσαυγή Κώστα.
Ευχαριστούμε θερμά το Διευθυντή του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου και τη Σχολική Επιτροπή του Σχολείου για την παραχώρηση του χώρου.
Και τέλος ευχαριστούμε πάρα πολύ τους Χορηγούς μας: Την ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, το Κρεοπωλείο Αγίου Δημητρίου ΝΑΣΟΠΟΥΛΟΙ Β. ΥΙΟΙ Ο.Ε., τις Επιγραφές ΣΤΑΥΡΟΥ, το ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, το Αρτοποιείο ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ, τα ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΣΙΟΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, και τα ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ.
Να είστε όλοι καλά και με χαρά να ανταμωσουμε και πάλι!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.