Αργυρούπολη: Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες




(Vaggelis Kotsiopoulos )

Μεγάλο ατύχημα στην Λ.Κύπρου λίγο πριν το ΙΚΑ Αργυρούπολης
Αυτοκίνητο διερχόμενο απο την αντίθετη πλευρά του δρόμου ξέφυγε της πορείας του για αγνωστο λογο και πέρασε πανω απο την νησίδα , εσπασε τα κολονακια και βρέθηκε απέναντι στους διερχόμενους οδηγούς….
Ελπίζω να δώςει ο θεός και ειδικά ο οδηγός της μηχανής και όλοι οι εμπλεκόμενοι να αποφύγουν τα χειρότερα….
ΥΓ. Αν και δεν ειναι της στιγμής θα ηθελα να πω πολλά συγχαρητηρια στον αντιδήμαρχο Κρητικό Βασιλη που μεσα στην βροχή κανει χρέη τροχονόμου ( απίστευτο μποτιλιάρισμα ) και προσπαθεί να βοηθήσει τους οδηγούς των διερχόμενων αυτοκινήτων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Leo Tsesmelis κλειστηκανε τρια λεοφορεια της Ο.Σ.Υ δυο 164 και το αλλο το 165 και ενω χαθηκαν δρομολογια και ο κοσμος βρεχοτανε και βριζανε γιατι δεν ξερανε τι εγινε οταν εγω σαν οδηγος στο 164 εφτασα στην καθοδο και πηγα να περασω με σταματησε το οργανο και του λεω ασε το λεοφορειο και μετα κοψε για να παρει ο γερανος το τρακαρισμενο το λεοφορειο παει με χρονο ειδι χαθηκανε δρομολογια θα μας δειρει ο κοσμος επρεπε να τσακωθουμε για να καταλαβει..μου ειπε περνα και μετα εκοψε παλι την κυκλοφορια. λιγο μυαλο προς τα οργανα ταξης και γενικως….παντως ευτηχως ολοι ειναι καλα στην υγεια τους απο το ατυχημα απο οτι ειδα και καταλαβα…

Giorgos Chainas Εχω μαγαζι στην κυπρου το μονο που βλεπω ειναι οτι τρέχουν ολοι σαν τρελοί 
Ευχόμαι ολα καλα για τους ανθρώπους

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.