Σε δημόσια διαβούλευση η ανάπλαση τριών πλατειών σε Bάρη και Βάρκιζα (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Μεγάλα έργα υποδομής στη Δημοτική Ενότητα Βάρης δόθηκαν σε δημόσια διαβούλευση από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σήμερα, (Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου). Τα έργα αφορούν τις αναπλάσεις τριών πλατειών, την Πλατεία Βάρκιζας και την Πλατεία Ζησιμοπούλου, και τον κοινόχρηστου χώρο παραπλεύρως του Ιερού Ναού Πέτρου & Παύλου στο Δίλοφο Βάρης, καθώς και την επαναδιαμόρφωση του τμήματος της Οδού Περικλέους (Μαρώτη) μεταξρησύ των οδών Φαίδονως και Θάσου, και την διαμόρφωση του κόμβου Υπάτης, Φλέμινγκ, Περικλέους, Φαίδωνος.

Οι προτεινόμενες αναπλάσεις έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου στα πλαίσια της διαβούλευσης ενώ μέσα στον Οκτώβριο θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης προκειμένου να τοποθετηθεί και να υποβάλει προτάσεις. Παράλληλα, έχουν αποσταλεί στο συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βάρης (τοπικό) για γνωμοδότηση.

Μετά την ολοκλήρωση της διαβούλευσης η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει στην δημοπράτηση των έργων, κάνοντας την αρχή σε μια σειρά από έργα που θα αναβαθμίσουν σημαντικά τη Δημοτική Ενότητα Βάρης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προτεινόμενες αναπλάσεις στους ακόλουθους συνδέσμους:

http://www.vvv.gov.gr/index.php/about-the-city/who-we-are/epitropes-top/dimotiki-epitropi-diavoulefsis/item/4062-anaplasi-varkizas-kai-dilofou

http://www.vvv.gov.gr/index.php/about-the-city/who-we-are/epitropes-top/dimotiki-epitropi-diavoulefsis/item/4061-faidonos-kai-thasou-kai-perikleous-kai-maroti-kai-faidonos

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.