Ραντεβού τον Οκτώβρη




Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των καλοκαιρινών  προβολών 2015 της Κινηματογραφικής Λέσχης του Δήμου Eλληνικού – Αργυρούπολης.

Στο διάστημα από 27/6 έως και 5/9, κάθε Σάββατο, προβλήθηκαν συνολικά 10 κινηματογραφικές ταινίες τελευταίας παραγωγής, που τις παρακολούθησαν πάνω από 2.000 συμπολίτες μας, αλλά και πολίτες από όμορους δήμους, όλων των ηλικιών, απολαμβάνοντας παράλληλα ένα ειδικά διαμορφωμένο μουσικό πρόγραμμα.

Τα φώτα των προβολών άνοιξαν και έσβησαν με ταινίες αφιερωμένες στα παιδιά.

Ξεχωριστή  επιτυχία σημείωσε η τελευταία ταινία «Ο Μάγος του Οζ» με τα παιδιά να κατακλύζουν κάθε ελεύθερο χώρο του πλήρως αναμορφωμένου και εμπλουτισμένου με δράσεις Πρότυπου Οικογενειακού Πάρκου, έργο του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτου.

Η Κινηματογραφική Λέσχη  με την Πολιτιστική Επιτροπή του Δήμου και με την επικεφαλής τηςΑντιδήμαρχο Πολιτισμού και Οικολογίας, κα Βασιλεία Φουσκίδου,  επεφύλαξαν πολλές εκπλήξεις στους μικρούς φίλους, με κληρώσεις ποδηλάτου και σχολικών τσαντών με όλα τα αναγκαία σχολικά είδη.

Σε όλα τα παιδιά μοιράσθηκαν καραμέλες, μπαλόνια, σχολικά είδη, καθώς και οι σελιδοδείκτες  του πολιτισμού, που αντιστοιχούν στην αγορά ενός βιβλίου με έκπτωση από τα βιβλιοπωλεία της πόλης ενώ για τους γονείς υπήρχε μπαράκι που τους δρόσιζε προσφέροντας κοκτέιλ και αναψυκτικά.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς Ε -Βiker, Replay, Λάβδα και βιβλιοπωλεία  Δέσμη και Κουτρόπουλου και έδωσε συγχαρητήρια  σε όλες και όλους για την αμέριστη συμβολή και συμπαράστασή τους,  ώστε να στηθούν άψογα και να αναδειχθούν οι όμορφες σαββατιάτικες  προβολές: δημοτικό σύμβουλο Σωτ. Κύρκο, δημοτική σύμβουλο Ελ. Ηλιοπούλου, τοπικό σύμβουλο Ελληνικού Περ. Παπαδημητρίου, Αμαλία Τζάκου,  Τρ. Ζαχαρόπουλο, Αθηνά Λίγδα,  Χρ. Λενούδια, Εύα Μπενάκη, Καίτη  Μαυρομάτη, καθώς και τον αντιδήμαρχο κ. Βασ. Κρητικό.

Ιδιαίτερα όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες  και όλους τους δημότες μας που αγκάλιασαν και αυτή μας την πολιτιστική δράση.

Ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος, κλείνοντας τον κύκλο των καλοκαιρινών προβολών ανακοίνωσε τις χειμερινές  προβολές του δήμου λέγοντας «Ραντεβού τον Οκτώβρη».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.