Πρόσφερέ το, μην το πετάς! Δώσε τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι




Στις 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο από τις 9.00π.μ έως 13.00μ.μ, η Δημοτική Ιματιοθήκη Ελληνικού – Αργυρούπολης, πρόκειται να διαθέσει πλήθος μεταχειρισμένων ρούχων και άλλων ειδών που έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές, σε όσους ενδιαφέρονται και τα έχουν ανάγκη.

Οι κάτοικοι του Δήμου μας, μπορούν ελεύθερα να επισκεφθούν τον χώρο της Ιματιοθήκης το προσεχές Σάββατο, στην οδό Τριπόλεως 19 Αργυρούπολη (απέναντι από το Δημοτικό Κλειστό Στάδιο) και να αξιοποιήσουν αυτό το ελεύθερο παζάρι ειδών.

Σημειώνεται οτι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗ έχει συσταθεί, ως πρωτοβουλία του Δήμου σε συνεργασία με μία ομάδα εθελοντών πολιτών οι οποίοι συγκεντρώνουν, ταξινομούν και διαθέτουν καινούργια & μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, υπόδησης, και άλλων χρηστικών αντικειμένων ή επίπλων σε καλή κατάσταση.

Στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να εξυπηρετηθούν πρωτίστως κάτοικοι του Δήμου μας οι οποίοι λόγω οικονομικών δυσκολιών αδυνατούν να εξασφαλίσουν αυτά τα είδη. Αξίζει να τονίσουμε ότι τα περισσότερα προς διάθεση αντικείμενα είναι μεταχειρισμένα και συγκεντρώνονται κυρίως από ιδιώτες πολίτες ενώ πολλά παραχωρούνται από καταστηματάρχες της πόλης μας, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμβάλουν στην ανακούφιση αρκετών συνανθρώπων μας.

Σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται άμεσα να υπάρξει σχετική ανακοίνωση για το νέο ωράριο και τον τρόπο λειτουργίας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΙΜΑΤΙΟΘΗΚΗΣ της πόλης μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.