Ποια είναι τα έργα που θα γίνουν στον Άλιμο




Ανδρέας Κονδύλης - Δήμαρχος Αλίμου:Σήμερα στο Δημαρχείο είχαμε μία πολύ εποικοδομητική συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Χρήστο Καπάταη, για την υλοποίηση τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αττικής στο Δήμο Αλίμου

 

Στο Δημαρχείο Αλίμου, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Χρήστου Καπάταη και του Δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη.

Θέμα της συνάντησης ήταν η έναρξη υλοποίησης του προγράμματος εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής  για το Δήμο Αλίμου.

Συζητήθηκαν οι διαδικασίες υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος, ο προγραμματισμός και ο χρονικός ορίζοντας εκτέλεσης των έργων και ορίστηκε τριμελής ομάδα υλοποίησης.

Τα σημαντικότερα έργα που έχουν προγραμματιστεί μέσω του προγράμματος έργων της Περιφέρειας Αττικής είναι τα παρακάτω:

·        Κατασκευή αντιπλημμυρικού στην οδό Κανάρη,

·        Επανακατασκευή παρκέ στο κλειστό γυμναστήριο Άνω Καλαμακίου

·        Μελέτη για δημιουργία αρχαιολογικού περιπάτου (πεζόδρομος 3,5 χλμ)

·        Βελτίωση δικτύου πεζοδρόμων περιοχής Αμπελακίων του Δήμου Αλίμου

·        Αποκατάσταση τοιχείου αντιστήριξης και κρηπιδώματος στο Ά Αλίπεδο Αλίμου

·        Ολοκλήρωση εργασιών για την ανάπλαση του Θεάτρου Ευωνύμου και την ενοποίηση αρχαιολογικών κατάλοιπων σε ενιαία διαδρομή.

Τέλος, σε κλίμα αποτελεσματικής συνεργασίας προς όφελος των δημοτών του Αλίμου, τονίστηκε ότι θα γίνουν και από τις δύο πλευρές όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα του παρελθόντος, όπου προγραμματισμένα έργα τελικά δεν εκτελούνταν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.