O Άλιμος αγαπά τους πρόσφυγες (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




(Ρεπορτάζ: Άκης Μάνος)

Οι πολίτες του Αλίμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου για βοήθεια των προσφύγων που έχουν βρει προσωρινή στέγη στο κλειστό του Ταε Κβο Ντο, στο Παλαιό Φάληρο.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αντίληψης Δημήτρης Δημάκης και η εντεταλμένη σύμβουλος στο Kοινωνικό Παντοπωλείο, Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη συγκέντρωσαν αρκετές κούτες με τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα αλλά και πολλά παιχνίδια.

Επίσης από το Captain΄s Bakery (Λ. Καλαμακίου) και από το Bake Pastry & Coffee (Ιωνίας και Μυρτιδιωτίσσης) προσφέρθηκαν αρκετά κιλά ψωμί και άλλα αρτοσκευάσματα.

Για άλλη μια φορά οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες έδειξαν την ευαισθησία τους και την αλληλεγγύη τους απέναντι στους συνανθρώπους μας που  έχουν ανάγκη.

Ο Άλιμος αγαπά τους πρόσφυγες!

O αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αντίληψης Δημήτρης Δημάκης στο κλειστό του Παλαιού Φαλήρου, παραδίδει τα τρόφιμα,τα είδη πρώτης ανάγκης και τα παιχνίδια, στους πρόσφυγες

Η εντεταλμένη σύμβουλος στο κοινωνικό παντοπωλείο, Κωνσταντίνα-Θεοδώρα Γκόνη

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “O Άλιμος αγαπά τους πρόσφυγες (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 27/09/2015 at 7:59 μμ
    Permalink

    Και αφου βεβαιωθηκαν οι αρμοδιοι οτι τους αγαπαμε μας τους φερνουν τωρα στο Ελληνικο!!! Ο χωρος προοριζεται για επενδυση για να εργαστουν χιλιαδες Ελληνες που εχουν αναγκη και οχι χωρος φιλοξενιας μεταναστων.Δεν εχουν ενημερωθει οι πολιτες γι αυτην την κινηση ωστε να βρεθουν μπροστα σε τετελεσμενο γεγονος πονταρωντας στην φιλευσπλαχνια των Ελληνων….

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.