Νέα Σμύρνη: Sold Out οι Αχαρνείς




Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Νέας Σμύρνης, (στο site www.neasmyrni.gr) εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για απόψε Πέμπτη 10/9/2015 στους Αχαρνής. Η παράσταση παίζεται και αύριο Παρασκευή

Όταν η πολιτική διαφθορά κυριαρχεί, ο Δικαιόπολις αναλαμβάνει πρωτοβουλία για Ειρήνη, Δικαιοσύνη και Αξιοκρατία. Ο πολιτικός Αριστοφάνης έχει κέφια!

Μετά την περσινή του επιτυχία στους “Βατράχους”, ο Γιάννης Κακλέας επανακάμπτει με την πέμπτη σκηνοθετική του απόπειρα στην αριστοφανική κωμωδία, ανεβάζοντας φέτος τους “Αχαρνής”. Το πιο “επιθετικό” ειρηνόφιλο έργο του Αριστοφάνη, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, είναι αυτό που αποφεύγει τον διάλογο με την επικαιρότητα.

Βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Πελοποννησιακού πολέμου και ο Δικαιόπολις –τον ενσαρκώνει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος– μηχανεύεται ακόμη και τη σύναψη ιδιωτικού συμφωνητικού ειρήνης σε μια Αθήνα-καμένη γη.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία – Απόδοση: Γιάννης Κακλέας
Δραματουργική επεξεργασία: Εύη Σαραγά
Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης
Κοστούμια: Εύα Νάθενα
Μουσική: Σταύρος Γασπαράτος
Χορογραφία: Αγγελική Τρομπούκη
Φωτισμοί: Σάκης Μπιρμπίλης
Μουσική διδασκαλία: Λία Βίσση
Βοηθός σκηνοθέτη: Νουρμάλα Ήστυ
Φωτογραφίες: Μαριλένα Σταφυλίδου

Ερμηνεύουν:
Χαραλαμπόπουλος Βασίλης, Χατζηπαναγιώτης Χρήστος, Σερβετάλης Άρης, Μουρατίδης Φάνης, Καλφαγιάννης Λεωνίδας, Πατσίκας Σωκράτης, Κτεναβός Λάμπρος, Μπίρκος Θάνος, Κοψιδάς Γιώργος, Αγγελική Τρομπούκη, Κώστας Γαβαλάς, Στέλιος Ιακωβίδης, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Φουσέκης Αλέξης, Χαρίσκος Αχιλλέας, Ζερβόπουλος Θανάσης.

Μια θεατρική παραγωγή του Τάσου Παπανδρέου.

Στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ “Ιωνικές Γιορτές” του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Άλσος Νέας Σμύρνης: Ιωνικές Γιορτές 2015 – Θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες με εισιτήριο 5 ευρώ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.