Mόνη μου και όλοι σας…




(Δημοτική Κίνηση ΣΤΡΟΦΗ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ)

Και ο ΣΥΡΙΖΑ να μην ήταν εκεί, η Χαρά ήταν πάντα, μα πάντα εκεί. Στην πρώτη τη γραμμή αλληλέγγυα στους αδύνατους, στους αδικημένους, στο σύνταγμα, στο δημοτικό συμβούλιο…… κάποιες φορές σαν να έλεγε όπως οι στίχοι του KILLAH P, μόνος-η μου και όλοι σας…… Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια στους συντρόφους φίλους και αγαπημένους της Χαράς.
Giorgos Afentoulidis

Βασιλής Ψαλλιδάς Συλλυπητήρια στην Οικογένειάς της και σε αυτούς που αγαπούσε και την αγαπούσαν.

Προτείνω αντί για στεφάνια να συγκεντρωθούν χρήματα για το Κοινωνικό Ιατρείο Νέας Σμύρνης.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1631063780467124&id=1430576787182492&fref=nf

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΧΑΡΑ !

Maria Vamvourelli

Η Χαρά ηταν στο νοσοκομειο απο την Πεμπτη το βραδυ με καρδιολογικο προβλημα.Δυστυχως η καρδια της δεν αντεξε κ σημερα το πρωί έφυγε.
Μεγάλος πονος ,πολυ μεγαλος για μια φιλη κ συντρόφισσα πολυαγαπημένη.
ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΣΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

 Thalia Tzanetaki

… με τα μάτια πρησμένα από τα δακρυγόνα στις διαδηλώσεις…με το αζαξ στα χέρια να καθαρίζει τις καρέκλες στην εκδήλωση της αλληλεγγύης.. μέσα από τη φασαρία των συνεδριάσεων να παίρνει τις τηλεφωνικές παραγγελίες-κάντε λίγο ησυχία…στο τραπέζι της γραμματείας στη ζέστη και στο κρύο… χωρίς μεσάζοντες…η Χαρά πάντα εκεί…να στρίβει το τσιγάρο της..να θυμώνει..με τον τσαμπουκά της, με το βραχνό γέλιο της, με το χιούμορ της….εικόνες δικές μου… φωτογραφίες απ το ταξίδι…Χαρά θα ανοίξεις σήμερα;Χαρά που είναι οι μπογιές-μην ξεχάσεις να πλύνεις τα πινέλα!;Χαρά ήρθαν οι αφίσες;-γαμώτο δεν ήρθαν όλες…Χαρά που είναι τα πανώ;-μόνο η Χαρά τα βρίσκει!Τα ποτήρια να πλύνετε!!Χαρά έχεις τα κλειδιά;
Δεν τα έχει πια…αντίο Χαρά…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.