Γλυφάδα: Έπιασαν τον ληστή των φαρμακείων




Συνελήφθη στις 30-8-2015 το μεσημέρι στην Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ένας 29χρονος, για ληστείες σε φαρμακεία και καταστήματα στη Νοτιοανατολική Αττική.

Ειδικότερα, στις 29-8-2015 το βράδυ, ο 29χρονος εισήλθε σε φαρμακείο στην Γλυφάδα και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την υπάλληλο και αφαίρεσε χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια επιβιβάσθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του και διέφυγε.

Μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε την επόμενη ημέρα (30-8-2015) το πρωί στη Γλυφάδα και παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, χτυπώντας τους αστυνομικούς, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Στην κατοχή του 29χρονου και σε έρευνες που πραγματοποιήθηκε στην οικία του και στο αυτοκίνητο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) μαχαίρι, ένα (1) στιλέτο και διάφορα είδη ρουχισμού που χρησιμοποιούσε για την τέλεση των ληστειών, δύο (2) κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς τον τελευταίο μήνα διέπραττε, κατά τις βραδινές ώρες, ληστείες σε φαρμακεία και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων (Γλυφάδα, Ελληνικό, Αργυρούπολη).

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί η συμμετοχή του σε έξι (6) ληστείες.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 29χρονος αναζητείτο, καθώς από κοινού με 23χρονο ημεδαπό συνεργό του, ο οποίος συνελήφθη στις 8-8-2015 (σχετικό το από 10-8-2015 Δελτίο Τύπου μας) και βρίσκεται ήδη έγκλειστος στις Φυλακές Κορυδαλλού, διέπρατταν ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και μίνι μάρκετ στα Νότια Προάστια.

Ο 29χρονος είχε αποφυλακισθεί στις 14-8-2013 από το Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών, όπου κρατείτο για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ εξακολούθηση και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.