Φωτιά σε θαλαμηγό στον Άγιο Κοσμά (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από την πληροφορία ότι πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί σε πολυτελές σκάφος στη μαρίνα του Αγίου Κοσμά, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Κόκκαλη.

Αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο zougla.gr, ανέφεραν ότι πυκνός μαύρος καπνός έβγαινε από τους χώρους της θαλαμηγού.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ από τη θάλασσα ειδικό πλοιάριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προσέγγισε το φλεγόμενο σκάφος. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 06.50 στο μηχανοστάσιο. Αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο zougla.gr, ανέφεραν ότι πυκνός μαύρος καπνός έβγαινε από τους χώρους της θαλαμηγού. Το «BUX» έχει μήκος 25 μ.

Όπως έγινε γνωστό, η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε σε παρακείμενα σκάφη. Περιμετρικά της θαλαμηγού έχει τοποθετηθεί προληπτικά ειδικό φράγμα σε περίπτωση που υπάρξει διαρροή καυσίμων στη θάλασσα.

zougla.gr – Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Υπο έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις πρωϊνές ώρες, υπο αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε 25μετρη θαλαμηγό στη μαρίνα του Αγ.Κοσμά στο Ελληνικό Αττικής που ανήκει στην οικογένεια Κόκκαλη.

Η φωτιά ξεκίνησε από το μηχανοστάσιο του πλοίου «BUX», όπου εξακολουθούν να βγαίνουν καπνοί. Στο σημείο παραμένουν για προληπτικούς λόγους δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τυχόν αναζωπύρωση, ενώ έως αυτή τη στιγμή, από το σκάφος δεν έχει παρατηρηθεί θαλάσσια ρύπανση.

Στην κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ένα πυροσβεστικό πλοιάριο.

ΠΗΓΗ:newpost.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.