Εξαιρετικό το “φινάλε” της φετινής κατασκηνωτικής περιόδου




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος το πρόγραμμα της Κατασκήνωσης του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Στη διάρκεια των 6 περιόδων που απαρτίζουν το κατασκηνωτικό πρόγραμμα, συμμετείχαν περισσότερα από 800 παιδιά του Δήμου, τα οποία επιλέχθηκαν με κοινωνικό-οικονομικά κριτήρια. Την ευθύνη λειτουργίας της δημοτικής κατασκήνωσης έχει ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Προστασίας (ΟΠΚΑΠ) του Δήμου Αγ. Δημητρίου. 
Οι μικροί κατασκηνωτές είχαν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν με τον πιο δημιουργικό και διασκεδαστικό τρόπο τον ελεύθερο από τις σχολικές υποχρεώσεις χρόνο τους, ζώντας μοναδικές εμπειρίες που μόνο η κατασκηνωτική ζωή μπορεί να προσφέρει.
Η γιορτή λήξης της τελευταίας περιόδου, επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για όλους τους παραβρισκόμενους, καθώς το θέμα που ετοίμασαν τα παιδιά αφορούσε στην ιστορία, τον χαρακτήρα και την εξέλιξη μέσα στο χρόνο, της πόλης του Αγ. Δημητρίου.
Οι μικροί κατασκηνωτές προσέγγισαν το θέμα της γιορτής, ολοκληρωμένα χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα δημιουργικής έκφρασης: θέατρο, κατασκευές, χορό!
Φέτος ολοκληρώθηκε ο 5ος χρόνος λειτουργίας της Δημοτικής Κατασκήνωσης, μιας δομής που οι πολίτες έχουν αγκαλιάσει με ενθουσιασμό και αποτελεί κάθε καλοκαίρι την πρώτη τους επιλογή ποιοτικών διακοπών για τα παιδιά τους.
Ο Δήμος Αγ. Δημητρίου είναι από τους ελάχιστους Δήμους στην Ελλάδα που λειτουργούν πρότυπη κατασκήνωση, εντελώς δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, κόντρα στις δυσκολίες που περνά η χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.