Άγιος Κοσμάς: Παρανομίες με την ευλογία του Πάπα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)





Διαβάζουμε  ότι ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών «Ε.Ν.Ο.Α.» γιόρτασε τα 50κοστά του γενέθλια παρουσία του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και άλλων επισήμων. Άραγε γνώριζαν όλοι οι εκλεκτοί καλεσμένοι,  ότι ο «Ε.Ν.Ο.Α.» παρανομεί; Ότι έχει κάνει την παραλία πριβέ για τα μέλη του και δεν επιτρέπει την ελεύθερη πρόσβαση στους πολίτες;

Όσες φορές πήγαμε βρήκαμε τις πόρτες κλειδαμπαρωμένες. Όταν ρωτήσαμε αν επιτρέπεται η πρόσβαση στην παραλία, μας είπαν ότι κάνουμε λάθος και ότι η είσοδος επιτρέπεται από τις διπλανές πόρτες που είναι πάντα κλειδωμένες.

Θεωρούμε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα επανέλθουμε…μάλλον με τη βοήθεια του Λιμενικού!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του “ΕΝΟΑ” :

Tα 50κοστά του γενέθλια γιόρτασε ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών «Ε.Ν.Ο.Α.»

Η Α.Θ.Μ. Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β’, τίμησε τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών κ. Ρότζερ ΓΚΑΤΤ απονέμοντας την ανώτατη τιμητική διάκριση του σταυρού του Αγίου Μάρκου, στον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αιγυπτιωτών «Ε.Ν.Ο.Α.».

Παρουσία Υπουργών, Εκπροσώπων της Πολιτείας, Εκπροσώπων των Αθλητικών Ομοσπονδιών, Προέδρων και Εκπροσώπων των Ελληνικών Κοινοτήτων της Αιγύπτου και όλων των Αιγυπτιώτικων Σωματείων, Ολυμπιονικών και πλήθους Μελών και Αθλητών, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ν.Ο.Α. γιόρτασε μισό αιώνα ζωής παρουσιάζοντας το Επετειακό Λεύκωμα που αποτυπώνει την επιτυχημένη του αυτή πορεία.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Ομίλου στον Άγιο Κοσμά και σε αυτήν παρευρέθηκαν ο οικείος Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος και ο Εκπρόσωπος εν Αθήναις του Αλεξανδρινού θρόνου Μητροπολίτης Γουινέας κ. Γεώργιος.

Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας κος Τρύφων ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ, οι Δήμαρχοι Αλίμου κος Ανδρέας ΚΟΝΔΥΛΗΣ και Ελληνικού κος Ιωάννης ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ , ο Πρέσβης της Αιγύπτου Mr. Ahmed El Bidewy μετά του Μορφωτικού Ακολούθου Mr. Hussein Marie Mahmoud, ο Πρόξενος της Αιγύπτου Mr Abd El Latif El Layah, ο Πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Κος Ιωάννης ΚΑΡΡΑΣ, οι δύο Αντιπρόεδροι της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας κος Τέλης ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ και Κος Παντελής ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ο τ. Υπουργός Αθλητισμού κ. Ιωαννίδης, Άρχοντες του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, οι Ολυμπιονίκες Πύρρος ΔΗΜΑΣ (Β Αντιπρόεδρος ΕΝΟΑ), Βούλα ΚΟΖΟΜΠΟΛΗ, Βούλα ΖΥΓΟΥΡΗ, Βασίλης ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ, Βιργινία ΚΡΑΒΑΡΙΩΤΗ, Χρύσα ΜΠΙΣΚΙΤΖΗ.

Στην εκδήλωση δόθηκαν και τιμητικές πλακέτες στους αθλητές και Πρωταθλητές του Ομίλου όπως Σπύρος ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ, Δήμητρα ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ, Νικόλαος ΜΠΙΣΤΙΝΑΣ, Αντώνης ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Νίνο ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, Χάρης ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΗΣ, Γεώργιος ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ, Αθανασία ΦΑΚΙΔΗ, Αγγελική ΡΕΚΚΑ, Χλόη ΜΑΚΚΑΡ, Μιχάλης ΠΑΠΑΣΑΒΒΑΣ, Πέτρος ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, Χρίστος ΔΡΟΥΖΑ, Λυδία ΠΑΠΠΑ που διέπρεψαν στα Ναυταθλήματα που καλλιεργεί.

Τα φλας των φωτογράφων μονοπώλησε η Κωπηλάτρια Σοφία Ασουμανάκη καθώς η μεγάλη της επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Ασημένιο Μετάλλιο-πρόκριση για την Ολυμπιάδα Ρίο 2016) συνέπεσε με τα γενέθλια του Ομίλου που την ανέδειξε.
Ο Πατριάρχης Θεόδωρος μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον Όμιλο και τους αθλητές, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρό του κ. Ρότζερ ΓΚΑΤΤ για το έργο τους προσφέροντας του την εικόνα του Αγίου Γεωργίου.
Τέλος ευχήθηκε στον Όμιλο να τα εκατοστίσει και να συνεχίσει να αναπτύσσει τα αθλήματα της θάλασσας και της παραλίας, με την ίδια επιτυχία που το κάνει από καταβολής ιδρύσεώς του, προς όφελος της νεολαίας, του αθλητισμού και της χώρας».

Λουκέτα παντού
Η πριβέ παραλία των Αιγυπτιωτών

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Άγιος Κοσμάς: Παρανομίες με την ευλογία του Πάπα (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 17/09/2015 at 7:20 πμ
    Permalink

    η εισοδοσ στον ομιλο ειναι ανοιχτη για το κοινο ολες τις ημερες , απλως υπαρχει μια μικρη πληρωμη της ταξεως των 4 ευρω. Ποτε δεν ειναι κλειδωμενες οι πορτες

    Απαντήστε
  • 17/09/2015 at 7:21 πμ
    Permalink

    τα λουκετα ειναι στις σιδερενιες πορτες που δεν αποτελουν την κυρια εισοδο για τον ομιλο, αλλα εξυπηρετουν την μεταφορα των σκαφων μιας και ειναι αθλητικος ομιλος..

    Απαντήστε
  • 17/09/2015 at 12:03 μμ
    Permalink

    5 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΟΥΤΙΑ?ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ?

    Απαντήστε
    • 16/10/2018 at 9:35 μμ
      Permalink

      Ήταν οργανωμένο ναυταθλητικό σωματείο . Ενημερώσου πρώτα και μετά και μετά μίλα . Αν θέλεις να κάνεις μιά βουτιά μπες τώρα που τον κλείσανε !!!!!!!
      350 αθλητές έμειναν χωρίς άθληση !!!!!!
      Χάρηκες τώρα Κύριε Παραλία ??????

      Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.